Federació d’Atletisme de les Illes Balears

El camp a través tornà a Balears amb el Cros de Ferreries.
L’activitat atlètica fora de les pistes suposa un desafiament dins la nova normalitat però una vegada més es demostra que amb bona organització i sentit de la responsabilitat l’atletisme pot continuar.
El camp a través era un sector encara per obrir-se pas dins la crisi sanitària actual (el nacional 2020 es celebrà a Saragossa una setmana abans de la declaració de l’Estat d’Alarma de març), però finalment, aquest diumenge 22 tingué lloc la primera prova del sector pertanyent a la nova temporada hivernal.

Fou a Ferreries, Menorca, a una jornada de la qual prengueren part més d’un centenar d’atletes, on un detall que multiplicà les alegries fou la reincorporació de les categories base a la competició.
Totes les edats pogueren gaudir de la primera prova de cros de la delegació menorquina, la qual deixà com a guanyadors absoluts a Marina Bagur (L’Hospitalet Atletisme) i Joan J. Florit (Menorca Trail Es Castell), a Ainhoa Ávila i Pere Pons (ambdós del CCE Sant Lluís) com a millors Sub20, i a Marta Orives (Sant Josep Obrer) i Miguel González (Alaior Esport) com a millors atletes màster.
La delegació menorquina continuarà la seva reactivació amb el primer control de proves de pis d’hivern aquest dissabte 28, a més a més de l’edició nocturna de la Trail dels Fars.
Calendario de Noticias
febrero 2021
L M X J V S D
« Ene    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728