Dani Sánchez Viloria (Es Nàutic) repeteix com a campió de Balears de caiac de mar a Eivissa

Hi ha coses que mai canviaran i una d’aquestes és el domini un any més del palista del Club Nàutic Ciutadella, Daniel Sánchez Viloria, en els Campionats de Balears de Caiac de Mar. Aquest dissabte a Sant Antoni de Portmany el representant del CNC s’ha proclamat de nou campió de Balears en la categoria Sénior, amb un temps de 00:36:52, superant en només cinc segons al segon classificat.

Ha estat dins un Autonòmic en el què el CN Ciutadella hi acudia amb baixes importants de darrera hora però, així i tot, han fet un bon paper, Viloria a part. María Pilar Cornejo era tercera en Veteranes 35-39 anys; Ricard Ruiz, cinquè en Veterans 50-54 anys; Arturo Grijalba, quart en els Veterans 55-59 anys i Marc Sans, també quart en Cadet B. Molta il·lusió de nou de tots els representants del CNC.
La prova de categories superiors (cadet a màster) es va realitzar en l’exterior del port, pegada a la costa, sota l’amenaça d’un ruixat que va passar de reüll, però que va refredar als participants en la segona volta d’un recorregut entre boies de 4,5 km.
El CN Ciutadella, en un Campionat de Balears molt ben organitzat i en el què finalment el temps es va portar bé, acabaria setè a la classificació general per equips.
Dani Sánchez Viloria, a les seves xarxes socials, xerra de la seva victòria: “Resultat súper ajustat, sempre gràcies a un final d’infart he pogut aconseguir la victòria en la darrera onada. Un any més, títol autonomic. Estic molt content amb el meu rendiment. Moltes gràcies a tots els que m’heu acompanyat aquesta temporada”, escriu el campió del CNC.
Calendario de Noticias
abril 2021
L M X J V S D
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930