VUIT REGATISTES D’ES NÀUTIC EN EL TROFEU ILLES BALEARS ILCA 4.7 DE PALMA, CLASSIFICATORI PER EL NACIONAL

Vuit regatistes de Club Nàutic Ciutadella seran aquest cap de setmana entre els millors en el Trofeu Autònomic Illes Balears ILCA 4.7, classificatori per a la Selecció Balear de cara al Campionat d’Espanya. O sigui, que els regatistes del CN Ciutadella es juguen estar amb la selecció, entre uns 80 regatistes de totes les Balears aquests dies en el trofeu que munta el Real Club Nàutic de Palma.

La flota CNC viatja amb els joves entrenadors del club, Javier Barrera i Lluís Mesquida, «més joves i millor preparats i què segur que treuran un bon nivell a aquest equip», ens diu Toni Mascaró, el director tècnic CNC. «És un gran equip, podem presumir de ser una de les flotes fortes».
El CN Ciutadella viatja a Palma de Mallorca amb aquest equip, dels més joves als mes veterans, que s’estrenen en competició autonòmica: Aroa Fernández i Max Cateura, junt amb Jaume Moll, Toni Juan, Laia Mendoza, Aitana Cavaller, Borja Torres i David Posetí, els dos darrers, afegeix Mascaró, «amb el pes de la responsabilitat de revalidar els èxits de la temporada passada, en què van estar entre els millors d’Espanya i d’Europa», recorda.
Aquest mateix divendres servirà per a preparar el material i les embarcacions per a la regata i la competició serà entre dissabte i dilluns, que és festa.
El Comitè de Regates del RCN Palma pretén completar nou mangues, a raó de tres per jornada. La previsió és de vent de ponent d’entre 12 i 20 nusos els dos primers dies. El dilluns bufarà Llebeig, amb ratxes de més de 30 nusos en l’àrea de regates de la Badia de Palma, on les ones podrien agafar dos metres d’altura.
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930