Federació d’Atletisme de les Illes Balears

Milla ‘Isla de Ibiza’: una petita mostra d’una gran voluntat.
Aquest dilluns 7 tingué lloc una nova edició de la Milla ‘Isla de Ibiza’, la XXXVIª, que la manté com la més antiga del circuit nacional.
La prova organitzada pel Club JASA patí les dificultats habituals amb què aquest 2020 està impregnant pràcticament tot el calendari atlètic, però la seva direcció encapçalada per Pep Ribas multiplicà esforços per celebrar-la tot i les circumstàncies.
Una primera mesura presa va ser el canvi d’ubicació: la milla va deixar el seu paisatge urbà per traslladar-se a la pista de Can Coix, al mateix Sant Antoni. Les proves escolars foren omitides del programa, factor que reduí críticament la participació, i a més a més, s’implantaren les mesures de seguretat i d’higiene habituals durant el seu desenvolupament.
Finalment, la participació no arribà als 30 classificats, però les sensacions estigueren molt lluny de resultar de fracàs. Els emblemàtics Alex Calabuig i Juan Carlos Higuero feren les delícies dels assistents amb les seves retransmissions i comentaris, i com sempre, les curses amb atletes convidats donaren emoció i nivell a la jornada.
La prova femenina es resolgué en un vibrant esprint entre Yurena Hueso y Nara Elipe, totes dues del Playas de Castellón acreditades en 5:35, amb Carla Massip tercera en 5:36.
Pel que fa a la prova masculina, també es resolgué amb un esprint entre atletes del club castellonenc, aquest a favor de Rubén Gómez, tot i que amb el mateix temps que Carlos Muñoz, 4:30. Tercer fou el notable veterà Juan Antonio Gil, amb 4:31.
Un exemple de supervivència i de fidelitat a un model d’atletisme que, si bé enguany no ha pogut comptar amb els aficionats més menuts, sí que ha mantingut el seu exercici de promoció amb atletes de primer nivell.

📷 Toni Escobar, Elitechip, Corredor\
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930