«QUE CAP VEÍ DE CIUTADELLA PASSI GANA AQUEST HIVERN», EL LEMA D’ES NÀUTIC MÉS SOLIDARI

Les situacions complicades a nivell global sempre són especialment dolentes amb aquelles persones més vulnerables, amb aquells que pateixen algun risc d’exclusió social o què, senzillament, han quedat sense feina; més ara, per culpa de la pandèmia de la covid-19. En aquests casos, a Ciutadella, sempre hi ha una resposta contundent per part d’aquelles entitats que ara i en qualsevol circumstància, és dir sempre, estan al servei de la gent més necessitada. I una d’aquestes en vol tornar a ser el Club Nàutic Ciutadella.

El club que presideix Rafel Torrent fa una crida a tota la seva massa social, que la formen esportistes, tècnics, directius i treballadors, familiars i socis, conscients que a la nostra ciutat mateixa, «hi ha molta necessitat d’aliments. Per açò, ja hem xerrat amb totes les seccions esportives i socials del club per recordar-los que en el CN Ciutadella replegam aliments amb la campanya de Creu Roja», explica el president d’Es Nàutic. «Com entitat, hem de col-laborar. Hi ha molta gent que s’ho passa malament. L’objectiu és que cap veí de Ciutadella passi gana aquest hivern», assenyala Torrent, recordant que a l’entrada del Club hi ha un punt de recollida perquè la gent pugui aportar de manera desinteressada.
A part també, la secció de pesca submarina del CNC que dirigeix Quico de Borja Camps organitzarà pròximament una pescada, conjuntament amb pesca sub del CN Villacarlos. «La nostra idea és quedar aquest cap de setmana o el pròxim a Es Nàutic i fer un matí de pesca. Tothom està per la labor», explica De Borja. I tot el que es pesqui en aquesta jornada solidària entre CN Ciutadella, CN Villacarlos i l’Associació en Defensa de la Pesca Submarina (Amesub) es donarà a Càritas Menorca.
Calendario de Noticias
marzo 2024
L M X J V S D
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031