ES NÀUTIC ORGANITZA DISSABTE UNA JORNADA DE PESCA SOLIDÀRIA I LES CAPTURES ES LLIURARAN A CÀRITAS MENORCA PER AQUEST NADAL

Aquest dissabte Quico de Borja Camps, responsable de la secció de pesca submarina del Club Nàutic Ciutadella, organitza a Ponent una jornada de pesca social solidària amb el suport de Club Nàutic Villacarlos i Amesub, sempre que la meteorologia ho permeti. Una jornada que acabarà amb la donació de les captures a finalitats socials per a la beneficència a les persones amb necessitats alimentàries, a través de Càritas Menorca, més ara en aquestes dates nadalenques.

Es tracta d’una sortida de pesca com qualsevol altre dissabte normal, seguint la normativa de pesca recreativa d’aplicació (quantitats màximes i talles mínimes, tall d’aleta de peixos segons normativa, boia, elements de seguretat, etc). Amb l’única diferència que una vegada finalitzada la jornada oberta, es farà la donació de peix a Càritas. També es pot dur arròs, pasta o el que es desitgi.

La sortida serà a Ciutadella, damunt les 8 hores del matí, en el Club Nàutic Ciutadella; i el lliurement del peix, per part de tot aquell que vulgui, serà a les 13.00 hores, en el mateix Es Nàutic, amb Càritas Menorca present.

Una jornada de pesca particular, ja que aquell que pesqui per la zona de Ciutadella i vulgui participar amb aquest acte solidari, el podrà lliurar en el Club, a migdia.

Recordar, que amb plena pandèmia de la covid-19 hi ha una sèrie de normatives de Sanitat que s’han de complir a la pescada, com la distància social o mascareta per al lliurament de peix. En resum, extremar la precaució sense crear cap aglomeració, tal com s’ha fet en els campionats de pesca recreativa enguany en Es Nàutic, mantenint en tot moment la distància social.

Calendario de Noticias
abril 2021
L M X J V S D
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930