Adjuntam nota del CN Ciutadella dels resultats generals i de la darrera prova de la Copa Menorca

BONS I ESPERANÇADORS RESULTATS GLOBALS DELS PALISTES D’ES NÀUTIC A LA COPA MENORCA 2020

I si ahir diumenge us donàvem els resultats aconseguits per els nostres palistes del Club Nàutic Ciutadella en la tercera i darrera prova de la Copa de Menorca (Lliga d’Hivern) a Maó, aquí teniu finalment els resultats acumulats, tenint en compte que a la segona prova, Es Nàutic no hi va anar, per el mal temps a l’illa.
Finalment, a la classificació general de la Copa de Menorca, en Prebenjamí, victòria de Lluís Pons mentre que amb dones, domini total del CNC amb Olívia Sans, Alba Martín, Paula Martín i Camila Coppo, en aquest ordre; a Benjamí, segona plaça per Marc Llompart mentre que a Aleví, primera i segona posició de Miquel Llompart i Albert Riera; en dones, triomf també per Berta Sans. Ja en Infantil, segon i quart lloc en masculí de Haize Quevedo i Iván Zornoza, com en femení, sent quarta, Alba Jáimez. Mateixa posició final a la general per la cadet també del CNC, Eva Guerrero. En Paracanoe, gran triomfador, Marc Cervera.
En quant a les proves de K-2 celebrades aquest agitat 2020 a Menorca, el tàndem format per Marc Llompart i Lluís Pons acaba segon en Benjamí i els seus companys, Enoc Marquès i Eric Florit, quarts; en dones, victòria final per Olívia Sanz i Camila Coppo. I en Aleví, els K-2 del CN Ciutadella, Joan Vinent-Albert Riera i Miquel Llompart-Berta Sans acabaven primer i segon, amb la quarta plaça de Joan Campins i Ígor da Costa. Finalment, Haize Quevedo i Iván Zornoza serien tercers en la categoria Infantil masculina.
ELS PALISTES D’ES NÀUTIC TANQUEN UN DIFÍCIL 2020 AMB UNES MOLT BONES VIBRACIONS A LA DARRERA COPA DE MENORCA A MAÓ
Quina millor manera de tancar aquest complicat any 2020 que fer-ho amb molt bones senssacions i havent donat la cara? Aquest és el sentiment amb què la flota de palistes del Club Nàutic Ciutadella tanca el 2020, marcat per la pandèmia de la covid-19 però tancat amb clau amb bons resultats a la tercera i darrera prova de la Copa de Menorca 2020, muntada per el CM Mahón.
Aquest dissabte hi havia ganes entre els alumnes del CN Ciutadella després que a la segona prova no hi participassin per el mal temps. Unes ganes que van quedar paleses ja de bon començament en aigües de Maó, en les que finalment, de Prebenjamí a Infantil van fer 1.500 metres; un rectangle, amb una recta de 350m i 33 metres més, amb un total de dues voltes de 750 metres. Ja de Cadet a amunt, una recta de 350m, de velocitat.
Finalment, aquest dissabte, victòria en Prebenjamí de Lluís Pons en homes i domini absolut en dones i amb Benjamí homes, ja que totes les primeres posicions series seves. A Prebenjamí amb Olívia Sanz, Alba Martín, Camila Coppo i Paula Martín i a Benjamí, Marc Llompart, Eric Florit, Enoc Marquès, Lucas Sánchez i Morell Márquez, tots del CNC i en aquest ordre a cada categoria.
També domini del CN Ciutadella en Aleví masculí, amb Albert Riera, Miquel Llompart, Joan Vinent i Joan Campins al capdavant. En femení, victòria de Berta Sans i en Infantil homes, segon de Haize Quevedo i Iván Zornoza, quart. En dones Alba Jáimez seria tercera i ja en Cadet masculí, cinquena plaça de Miguel Salord, amb quarta plaça femenina d’Eva Guerrero. A Júnior, Àlex Pons acabava quart classificat i Marc Cervera, primer de Paracanoe.
I en K-2, segona plaça i quarta de Marc Llompart-Lluís Pons i Enoc Marquès-Eric Florit en Benjamí homes i primera d’Olívia Sanz i Camila Coppo en dones. En Aleví, domini també del CNC, amb Joan Vinent-Albert Riera i Miquel Llompart-Berta Sans fent primer i segon i un quart de Joan Campins-Ígor da Costa. Haize Quevedo-Iván Zornoza serien tercers en Infantil, com Neus Riera-Eva Guerrero en Cadet dones.
Calendario de Noticias
abril 2021
L M X J V S D
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930