La FUNDACIÓ MALLORCA LIVE FESTIVAL patrocinarà la HALF MARATHON MAGALUF 2021.

L’acord de patrocini garanteix poder oferir una major experiència a les persones participants. 

Ambdues entitats comparteixen l’interès per posicionar la zona reforçant el seu atractiu esportiu i cultural. 

La Fundación Mallorca Live Festival ha resultat l’adjudicatària del contracte de patrocini licitat per la Fundació Calvià 2004 per a definir el patrocinador de la Half Marathon Magaluf 2021. L’acord, té una duració d’1 any, amb la possibilitat de prorrogar-ho fins a 2 anys més.

L’acord, una oportunitat de creixement conjunt

La Fundació Mallorca Live Festival és una entitat sense ànim de lucre de recent creació, fruit del bon treball realitzat des de 2016 per el festival de música, i que neix amb l’objectiu d’integrar-se a la vida pública del municipi de Calvià durant tot l’any i contribuir a complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Per la seva part, Half Marathon Magaluf és un esdeveniment amb més de 30 anys d’història que cerca reiventar-se, amb la finalitat de seguir oferint un producte atractiu que ajudi a generar impacte positiu a la zona.

Des de l’organització de la Half Marathon Magaluf es considera aquest acord com estratègic, tal i com destaca el secretari de la Fundació Calvià 2004, Xavier Pascuet de la Riva: “les dues entitats comparteixen la mateixa visió, contribuir al posicionament de la zona com un destí de qualitat, per mitjà de la gestió d’esdeveniments atractius i responsables que generen un impacte positiu”.

Per la seva part Álvaro Martínez, director de Mallorca Live Festival i patró de la Fundació senyala la importància de participar a la vida pública de Calvià durant tot l’any: “com a festival duim quatre anys treballant activament en la reconversió de Magaluf, per a nosaltres ajudar al desenvolupament sociocultural del municipi i recolzar tots tipus d’activitats relacionades amb la cultura, l’esport, la gastronomia i el comerç és una passa natural” 

Detalls de l’acord

 

Les dues parts han treballat l’acord amb un objectiu clar, que el resultat del patrocini impacti directament en l’experiència del participant. Així, entre altres accions que es recullen al contracte, destaquen:

 

  • La creació d’un KIT Mallorca Live per a participants.
  • El reforç de les zones d’animació amb un nou punt associat a Mallorca Live.
  • Suport a la carrera infantil amb la gestió dels obsequis als participants.
  • Comunicació i màrqueting creuat. Suport mutu en la comunicació d’ambdues entitats amb la finalitat de millorar l’impacte.

 

Altres novetat de la Half Marathon Magaluf 2021

               

La pandèmia de la COVID-19 ha estat el detonant per a dur a terme algunes modificacions necessàries per a complir amb la normativa establerta i assegurar una millor experiència de cursa. Entre les novetats de 2021, destaquen les següents:

 

  • Pasta Party a restaurants de la zona: es substitueix la tradicional Pasta Party en la que es reunien en un mateix establiment tots els participants de la prova, per una nova proposta que es desenvoluparà per els restaurants adherits de les zones especialment afectades per el desenvolupament de la prova.
  • Canvis en els recorreguts: es modifiquen els circuits respecte a 2019 amb la finalitat de millorar la circulació durant la celebració de l’esdeveniment i eliminar bucles que no acabaven de satisfer a les persones participants.
  • Es limita la participació per distància a 300 atletes.

 

Organització i patrocini de la prova

               

La Half Marathon Magaluf és un esdeveniment organitzat per la Fundació Calvià 2004 i l’Ajuntament de Calvià. L’esdeveniment, compte amb el patrocini de la Fundació Mallorca Turisme i la Fundació Mallorca Live Festival.

Més informació damunt l’esdeveniment

https://www.maratonmagaluf.com

 

 

 

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031