CENTENARS D’ALUMNES DELS INSTITUTS DE CIUTADELLA ES CITEN AMB EL PIRAGÜISME I LA VELA LLEUGERA D’ES NÀUTIC, APROFITANT FINAL DE CURS I BON TEMPS

Amb l’arribada del bon temps a Menorca i el final del curs escolar es comencen a succeir a les dependències del Club Nàutic Ciutadella unes de les imatges més habituals de la prèvia estiuenca, setmanes abans de començar les Escoles d’Estiu de Caiac i Vela. Les jornades que es duen a terme amb els alumnes de diferents col·legis i instituts de Ciutadella, tant en piragüisme com en la vela i amb els seus directors tècnics del CN Ciutadella, José Luis Moles i Toni Mascaró, com a màxims responsables.

En caiac van ser els més matiners i entre la setmana passada i aquesta ja s’hauran posat en mans dels monitors CNC uns 200 alumnes de segon i tercer d’ESO de l’IES Maria A. Cardona. De la mà dels monitors del club, Joan i Josep Marquès, junt amb en Cristian, la darrera incorporació arribada de la Patagònia, els docents de Ciutadella viuen unes jornades intenses i entretingudes en les què coneixen de primera mà aquest esport que tant ha crescut en Es Nàutic els darrers anys.
La postura, la tècnica de la palada o les maniobres bàsiques són alguns dels reptes del cos tècnic amb els alumnes de Ciutadella
També en la vela lleugera es celebren com cada any i des d’aquesta mateixa setmana els cursets del Vine a Navegar, que es duen a terme amb fillets i filletes de Primària, amb es suport del Consell Insular de Menorca. Ben igual que amb el caiac, s’aprofiten hores lectives d’Educació Físics dels centres escolars per a fer un tast del món de la vela als menuts escolars. També, el gran repte en aquests dies, donar-lis a conèixer els quatre gestos principals per a navegar amb una mínima seguretat i soltura.
«Hem tingut poc temps per ser a la mar. Però per ser el primer dia, ja està prou be», ens comenta Toni Mascaró de la primera remesa d’alumnes arribada en el CN Ciutadella aquest mateix dilluns.
Unes estades en les dues modalitats esportives que s’aniran succeint al llarg d’aquestes dues setmanes, coincidint amb el final del curs escolar a Ciutadella.
Calendario de Noticias
octubre 2021
L M X J V S D
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031