CRISTIANCAMPOS, EL FITXATGE D’ESTIU EN EL PIRAGÜISME D’ES NÀUTIC,ARRIBAT DIRECTE DE LA PATAGÒNIA ARGENTINA

«M’HA SORPRÈS LA PROFESSIONALITAT DELS MONITORS DEL CLUB, QUE MOSTREN LA SEVA EXPERIÈNCIA I AMOR PER EL CAIAC, DESPERTANT INTERÈS»

Arriba l’Escola d’Estiu del Club Nàutic Ciutadella i açò vol dir que s’intensifiquen les feines en el Moll de la Trona, el que suposa haver d’augmentar la flota humana del cos tècnic. Cristian Campos Pagliari, de 35 anys i nascut a l’Argentina, és la darrera adquisició del CN Ciutadella per al piragüisme i les estades estiuenques.

En Cristian fa feina ja en Es Nàutic a l’escola de piragüisme duent a terme tasques tant nàutiques com de suport en la logística i el desenvolupament de les activitats; unes feines què, en principi, farà fins al mes de setembre/octubre. Un fitxatge per el CNC que ha estat a través del director tècnic de la secció en el club, José Luis Moles, a qui ha conegut i s’han fet amics a la Patagònia argentina, on viu des de fa 20 anys.

Si bé no és la seva primera experiència com a monitor, ja què ha treballat a escoles de mar a l’Argentina, sí és la seva primera aventura com a monitor a l’illa «i la veritat que molt feliç, aprenent molt i el més important fent un treball que m’agrada i el gaudesc a cada moment, relacionat amb la mar, què és en el que faig feina des de fa molts anys com a mariner mercant i patró d’embarcacions en albirament de balenes a l’Argentina».

Cristian Campos diu de la seva nova casa, el CN Ciutadella, què «em sembla una entitat molt interessant per la varietat d’activitats que ofereix per a fillets i adults, a més de l’excel·lent treball i servei que es veu en la part de marineria». Respecte a l’escola de caiac CNC «m’ha sorprès la professionalitat dels monitors i destacaria la passió amb la què ensenyen i transmeten la seva experiència i el seu amor per l’activitat, tant a fillets com a adults, generant un gran aprenentatge i despertant un gran interès en l’activitat». A més destacaria un fet molt important: «És una escola de piragüisme, de mar i de vida, ja què es mostra, no sols tècnica de caiac, si no també valors i responsabilitats, sobretot als més petits que participen en l’activitat».

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930