Apertura de inscripciones HMM2022 / Obertura d’inscripcions HMM2022

Half Marathon Magaluf obre les inscripcions de la seva edició de 2022

 

  • La prova tindrà lloc el 23 d’abril de 2022
  • L’esdeveniment inclou 3 proves: mitja marató, 10 km i carrera infantil

El pròxim 23 de juliol s’obren les inscripcions per a participar en la Half Marathon Magaluf 2022, l’esdeveniment esportiu internacional de running que tindrà lloc el 23 d’abril de 2022 en Magaluf (Calvià), Mallorca. Es tracta d’una de les proves d’aquesta modalitat més antigues d’Espanya, amb prop de 40 edicions.

En els últims anys, la prova ha aconseguit potenciar el seu vessant més internacional, consolidant l’augment exponencial de participants i la popularitat de l’esdeveniment en:

  • Espectaculars recorreguts que transcorren íntegrament per les zones costaneres i avingudes de Magaluf i Palmanova.
  • Un ample i acurat conjunt de serveis dirigits a les persones participants.
  • Un programa d’activitats paral·leles que inclouen propostes amb la finalitat que atletes, familiars i acompanyants puguin gaudir de l’esdeveniment.

3 CURSES I RÈCORD DE PARTICIPACIÓ

L’edició 2022 de HALF MARATHON MAGALUF comptarà amb tres carreres: mitja marató (21.190 km), 10 km i KIDS RUN (carrera infantil).

L’organització confia que, en aquesta nova edició, quedin superades les restriccions sofertes en l’edició de 2021 per l’evolució de la pandèmia de la COVID-19 a les Illes Balears i s’eliminin les limitacions d’aforament en totes les proves. En aquest escenari, l’organització es marca el repte d’arribar als 2.000 participants.

RECORREGUTS

L’organització assessorada per atletes locals treballa per tal de consolidar 2 traçats homologats per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme que compleixin amb aquestes tres consignes:

  • Que tinguin com a nuclis protagonistes els passejos costaners i avingudes de les zones de Magaluf i Palmanova.
  • Traçats majoritàriament plans que sense grans girs que possibilitin mantenir ritmes de carrera.
  • Circuits senzills i accessibles per a tota mena d’atletes.

ELS SERVEIS

L’organització de la Half Marathon Magaluf pretén que tant participants com acompanyants gaudeixin d’una experiència d’esdeveniment excepcional. Per això, assegura un catàleg de serveis que inclou, entre altres, els següents: samarreta finisher, medalla finisher, cronometratge, servei de fisioteràpia, pasta party, avituallament en carrera, animació, cerimònia de lliurament de premis i altres sorpreses.

L’ORGANITZACIÓ

Fundació Calvià 2004 i l’Ajuntament de Calvià, a través de l’Institut Calvianer d’Esports (ICE), amb la col·laboració de la Fundació Mallorca Turisme, organitzen aquest esdeveniment amb dos objectius:

  • Referenciar les zones de Magaluf i Palmanova com a llocs preferents per a l’entrenament i la competició en esports a l’aire lliure, per mitjà de la realització d’un esdeveniment esportiu de primer nivell.
  • Oferir una proposta d’interès local, nacional i internacional que serveixi per a provocar l’afluència d’esportistes i visitants al municipi en temporada baixa.

 

Més informació: www.maratonmagaluf.com

Contacte: ice@calvia.com

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031