Presentació Wanderlust-CN Ciutadella, a la Copa del Rey Mapfre

Dia històric aquest divendres en les instal·lacions del Club Nàutic Ciutadella. El patró de la casa, Josep Pons, procedent d’una família estretament vinculada a la mar i al club, ha presentat, al costat de part de la seva tripulació, el Wanderlust i el seu projecte de participació en la la 39a edició de la Copa del Rey Mapfre 2021 que es disputarà des del 2 al 7 d’agost, a Palma. Pons, al costat de part del seu equip i recolzat pel president del CN Ciutadella, Rafel Torrent, i el vocal de creuers del club –a més de pare de Josep i tripulant del Wanderlust–, Miguel Pons, va explicar com va néixer la idea, qui conforma la seva tripulació i les possibilitats del creuer, primer de Es Nàutic amb patró a acudir a la Copa del Rey Mapfre. Amb al suport de Siroco Recambios, Centre Nàutic Ciutadella i Es Nàutic, el Wanderlust acudirà a la cita més prestigiosa del Mediterrani amb un equip format per tripulants del mateix CN Ciutadella i també del CM Mahón.

Josep Pons, patró del Wanderlust i principal valedor d’aquest projecte, mostrava ahir des del club ciutadellenc la seva màxima motivació. «És un repte molt il·lusionant, ja he participat dues vegades més com a tripulant en la Copa del Rei però fer-lo com a armador i patró suposa un repte i una il·lusió diferents», assenyalava en la presentació de l’ambiciós repte de Palma. Insistia Pons a veure en el Wanderlust «un objectiu nou a creuar l’Atlàntic, per exemple, que vaig fer amb el meu germà, Toni Cavaller i Francisco Gil, l’any 2012. O diferent també a la classificació i posterior participació en el Mundial de Snipe de 2015, a Itàlia». Pons, a poc més d’una setmana de la seva estrena, veu a tota la seva tripulació del CN Ciutadella i del CM Maó, «amb un nivell de compromís molt alt i tenim una il·lusió molt gran. Esperem que això, juntament amb l’experiència i el fet de navegar bé, faci que puguem tenir un resultat satisfactori», va comentar davant els convidats. El patró i armador del Wanderlust vaticina un bon paper del creuer de bandera de Es Nàutic en aquesta Copa del Rei Mapfre 2021. «Estem totalment preparats i capacitats. Tenim un vaixell molt molt preparat i gràcies als col·laboradors hem pogut preparar-nos molt bé», pensa en veu alta Pons.
En la prova en la qual participarà el col·lectiu menorquí en la badia palmesana seran presents uns 20 vaixells, entre els quals es trobaran, el flamant campió de les últimes tres edicions, el campió d’Europa 2021 o el campió i subcampió del món del 2019. «La resta de tripulacions que ens trobarem són tots professionals i amb pressupostos molt elevats», avisa Pons. Tanmateix, «davant reptes difícils la tripulació es creix i això em dóna confiança», va exclamar, entre il·lusions, en el propi club.
Finalment, Pons va parlar de les claus per a aconseguir l’anhelat Top10, repte marcat, com va avançar en aquest diari. «La clau serà la constància i millora continuada dia a dia. Són sis dies de competició i cal tenir molt clar que no acaba fins a l’últim dia».

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031