EL WANDERLUST DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA JA ÉS A PALMA A ULTIMAR DETALLS PER A LA SEVA HISTÒRICA PARTICIPACIÓ A PARTIR DE DILLUNS A LA COPA DEL REY MAPFRE 2021

El creuer amb bandera del Club Nàutic Ciutadella i tripulació compartida entre Es Nàutic i el Club Marítimo Mahón Wanderlust es troba des d’aquest dijous a Palma de Mallorca, on des del pròxim dilluns dia 2 d’agost començarà la seva històrica participació en la Copa del Rey Mapfre 2021 de vela, que torna a la badia de Palma després d’encetar-se la covid-19. El seu patró i ramador Josep Pons (CN Ciutadella) ja és a la capital balear i la resta de la tripulació hi arribarà entre divendres vespre i dissabte dematí.
A poc més de dos dies ja per a donar inici de la 39 Copa del Rey Mapfre, l’entrada del Real Club Nàutic de Palma llueix ja l’arc de benvinguda on es duran a terme tots els controls d’accés necessaris per a aquesta edició. «Amb moltes ganes de tenir-vos a tots i totes aquí i poder gaudir del millor de la vela a la badia de Palma» expressen en el club palmesà.
Ens conta Josep Pons que aquest cap de setmana toca rematar la feina, abans de donar el sus. «Ara feim posta a punt final. Provar veles, logos regata, netejar baixos, estudi instruccions de regata i rivals i demés» explica el patró del Wanderlust. A més també, en plena pandèmia de la covid-19, tocarà a tota la tripulació CNC-CM Mahón passar les corresponents proves Pcr/antígens per poder navegar i dissabte serà el moment de la posta a punt del veler, amb el què estrenen veles noves. I diumenge arribarà la traca final, una regata d’entrenament per ultimar i polir detalls, un dia abans de l’estrena oficial.
Per a aquesta gesta sense precedents per la flota de creuers del CN Ciutadella Josep Pons s’endú a alguns dels millors regatistes de l’illa, un equipo format per gent dels clubs de Ciutadella i de Maó. La tripulació està formada, junt amb Josep Pons (CNC), amb el proa Josep Torres (CNC), el pal Arturo Barranco (CMM), la piano Kassandra (CMM), els ‘timmers’ Josep Maria Ulldemolins (CMM) i Miguel Pons (CNC) el tàctic Albert (CMM) i a la canya Josep Pons (CNC).
Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031