RAFEL TORRENT: «SOM A PROP DEL CENTENARI I TOT EL QUE SIGUI POSAR EL NOM D’ES NÀUTIC EN EL PANORAMA MUNDIAL COM ARA EL WANDERLUST A LA COPA DEL REY ÉS POSITIU»

Aquest dilluns 2 d’agost és un dia molt important per a la família del Club Nàutic Ciutadella ja que per primera vegada un creuer de la seva flota, amb un patró i armador del club, participa a la millor prova del Mediterrani, la Copa del Rey Mapfre que organitza des d’avui el RCN de Palma. Josep Pons i el seu creuer Wanderlust, acompanyat per una tripulació formada per regatistes experimentats del mateix CN Ciutadella, CM Mahón i CN Villacarlos, obren participació a la Copa del Rey 2021.
Diu el president del CN Ciutadella, Rafel Torrent, que és un orgull i una satisfacció per el club que el Wanderlust sigui a Palma. «És molt important que els nostres esportistes participin a les activitats importants i la Copa del Rey Mapfre ho és. Segur que ens representaran moltíssim bé» afegeix Torrent.
El president va ser a la presentació del Wanderlust en Es Nàutic, uns dies abans de partir cap a Mallorca. «Em va agradar molt la presentació feta i vaig veure molta il·lusió i ganes de que les proves comencin ja. He vist ganes d’anar a per totes. Ja veurem però tenim esperances de poder fer un bon paper» veu el president CNC.
Una històrica participació a la Copa del Rey Mapfre que arriba quan el CN Ciutadella frega ja el seu Centenari. «L’efemèride de la cel-lebració dels 100 anys s’atraca ràpidament i tot el que sigui posar el nom del nostre club en el panorama mundial de la vela és positiu. Aquesta participació a la Copa del Rey del Wanderlust ajuda en totes les direccions» opina Torrent.
Calendario de Noticias
diciembre 2021
L M X J V S D
« Nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031