Brillant inici del Wanderlust (CN Ciutadella) a la Copa del Rey Mapfre 2021 de Palma

El Wanderlust del CN Ciutadella ha començat amb moltes esperances la seva històrica participació en la Copa del Rey Mapfre 2021 de Palma de Mallorca. I Josep Pons i la seva tripulació han viscut una gran estrena a la seva categoria BMW ORC3 ja que després de dues exigents regates es situen setens a la classificació general i de moment dins el seu gran repte a l’estrena oficial del CN Ciutadella en la Copa del Rey de ser Top10 a la seva classe.
Dues regates amb embat típic de Palma el viscut aquest dilluns per el Wanderlust. Primera regata amb el grup davanter han sortit molt bé i han navegat amb un molt bon paper. Finalment, sisens a 1 minut del primer classificat. Bastant de vent a la primera regata que ha fet que naveguéssin amb el floc de vent. Un encert del tàctic del Wanderlust fer el canvi de vela que els ha ajudat a estar davant a aquest creuer de tripulació CNC, CM Mahón i CN Villacarlos.
Segona regata amb menys vent i més ona a Palma i en la que han posat floc de poc vent. Han sortit un poc pitjor però els menorquins s’han col.locat ràpidament. Regata molt lluitada on finalment han entrat els novens i  també a 1 minut del primer.

Conclusions: el barco i la posta a punt funciona, tripulació un 10 i «estem aprenent» assegura Pons.  «Tenim sensacions que podem retallar una part d’aquest minut. Tot açò ens diu que anem pel bon camí i creim que si ens mantenim units i millorant podrem fer el nostre objectiu de Top 10».

Calendario de Noticias
noviembre 2021
L M X J V S D
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930