LA MANCA DE VENT I EL FET DE SER A LA FASE FINAL CONDICIONEN AL WANDERLUST DEL CN CIUTADELLA EN LA COPA DEL REY MAPFRE

A mesura que es va arribant al darrer dia el creuer de bandera del Club Nàutic Ciutadella Wanderlust va tocant la realitat de la duresa de la Copa del Rey Mapfre 2021 de Palma, la regata més dura del Mediterrani. I a més de la qualitat dels rivals s’hi ha afegit en el primer dia de la fase final la dificultat de tenir poc vent. El Wanderlust (CN Ciutadella) no és encara prou competitiu amb poc vent i avui la tripulació dirigida per Josep Pons no ha sapigut defensar el ràting.
Dues regates amb condicions de poc vent en les que el Wanderlust amb tripulació CNC, CM Mahón i CN Villacarlos ha navegat en el camp Alpha una altra vegada. Primera regata que ha acabat amb un 14 i segona regata un 16nde la seva categoria ORC3. Cada dia més complicat tot a la Copa del Rey Mapfre i avui es notava que eren les finals a Palma i la cosa estava molt més apretada.
En el Wanderlust eren molt conscients que tenien un barco més competitiu en condicions de vent fort que en condicions de vent fluix i açò és el que el creuer menorquí està acabant de confirmar a la capital balear.
Josep Pons: «Toca seguir, queden tres proves a celebrar encara i esperem que tinguem millors condicions pels darrers dies. L’equip és un 10. Cada matí netegem el fons del barco per deixar-lo impecable i que no tinguem cap excusa per aconseguir el millor resultat. Fer un bon paper a una Copa del Rey és un treball a llarg plaç. Hi ha tripulacions que fa 25 anys que venen i sempre amb possibilitats de guanyar. Nosaltres cada dia aprenem i treiem noves conclusions per poder millorar».
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930