CLUB NÀUTIC CIUTADELLA I CLUB MARÍTIMO MAHÓN ES TROBEN A PONENT PER A REALITZAR ENTRENAMENTS CONJUNTS DELS OPTIMIST PER «MILLORAR EL NIVELL D’ENTRENAMENT I VALORS»

Intens cap de setmana els que s’ha viscut en el Moll de la Trona i a les aigües de Ciutadella ja que aquests passats divendres, dissabte i diumenge s’hi han realitzat uns entrenaments conjunts entre els clubs nàutics de Menorca en el que hi han participat regatistes del club amfitrió Club Nàutic Ciutadella i del Club Marítimo Mahón, amb els seus equips de regates d’Optimist. Unes trobades celebrades en Es Nàutic en les què principalment s’hi han aportat valors esportius.
Explica Toni Mascaró, director tècnic de vela lleugera del CN Ciutadella, que els objectius en aquestes sessions conjuntes entre CNC i CMM eren molt clars: «Millorar el nivell d’entrenament, introduïnt més quantitat de participants, estimular ganes i rendiment amb activitats diferents; dit d’altra manera, sortir de la rutina. A més també, difondre i millorar valors esportius, compartint activitats amb regatistes de diferents clubs» detalla Mascaró.
«L’esplanada donava gust, fillets i filletes contents i motivats». Aquest era el sentiment generalitzat entre directius, monitors i pares dels regatistes presents en el Moll de la Trona.
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930