PONS (WANDERLUST): «COM A TRIPULACIÓ TENIM POTENCIAL I TORNAM CONTENTS I AMB GANES DE TORNAR A LA COPA DEL REY; ENS FALTA RITME DE COMPETICIÓ»

El creuer Wanderlust del Club Nàutic Ciutadella i tota la seva tripulació formada per membres d’Es Nàutic, CM Mahón i CN Villacarlos ja és a casa. Aquest dimarts tornaven cap a Menorca, amb permís del mal temps en el canal, després de viure una històrica participació a la 39 Copa del Rey Mapfre 2021 de vela, a Palma de Mallorca. Era la primera vegada que un creuer del CN Ciutadella i amb patró i armador del club (Josep Pons) es presentava en aquesta clàssica de l’estiu. El Wanderlust, després de començar en la setena posició de la general de la seva classe el primer dia, es va anar desinflant, a mesura que passaven els dies, davant la qualitat de la seva vintena de rivals. Al final, una digne posició 16 final i molt bones sensacions com a equip, a manca de millorar la competitivitat del propi creuer.
Josep Pons, cap visible del creuer de bandera del CN Ciutadella, mostra la seva satisfacció després d’aquesta estrena a la Copa del Rey Mapfre del RCN de Palma. «Hem tornat molt contents de la participació a la Copa del Rey i amb ganes de més» diu el regatista provinent d’una família molt arrelada a la nàutica i a la mar. Si bé sabien del nivell que hi hauria a la badia de Palma aquesta setmana passada, els menorquins del Wanderlust es van adonar a primera línia de mar de l’enorme qualitat en la seva categoria ORC3. «Tots érem conscients d’on anàvem a competir i sabem el nivell que hi ha».
Josep Pons durant els dies de regates en la Copa del Rey Mapfre ja va deixar entreveure la manca de competitivitat del seu creuer, un fet que a darrera hora els va anar penalitzant, el fet de manca de rodatge en grans esdeveniments internacionals. Un fet que es van apuntar els menorquins. «Si tornàssim a començar probablement ens plantejaríem anar a competir a algun trofeu important abans de la Copa del Rey. Aquests tipus de regata són diferents a les que normalment competim a Menorca i per tant és important agafar ritme».
Malgrat anar de més a menys a la capital balear, l’experiència ja no els hi lleva ningú, orgullosos d’haver representat a l’illa en el trofeu més notable del Mediterrani. «La tripulació està molt contenta i amb ganes de tornar a la 40 edició de Palma. Tots hem pogut comprovar que com a tripulació tenim potencial i que ens falta fer més regates, conèixer el barco i preparar-lo per a totes les condicions».
De cara al 2022 avança Josep Pons (CN Ciutadella) tots volen repetir aquesta experiència: «Volem tornar a competir junts, el propòsit nostre és competir junts tot el que poguem per poder tornar amb més garanties».
Zona de los archivos adjuntos
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930