DIGNE SISENA POSICIÓ ABSOLUTA DE PERE PONSETÍ (CN CIUTADELLA) EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLASSES OLÍMPIQUES CELEBRAT AQUESTS DIES EN EL BISC DE BARCELONA

Notable paper del regatista del Club Nàutic Ciutadella acabant sisè classificat absolut de la classe olímpica Ilca 7 en el Campionat d’Espanya 2021 de Classes Olímpiques que s’ha celebrat en el BISC de Barcelona, de dijous a diumenge passats. Molt bons parcials per al major de la saga Ponsetí (CN Ciutadella) a sis de les vuit proves que s’han fet en aquest trofeu nacional i on han competit 39 participants Ilca 7. Molt bones sensacions per a Pere Ponsetí (CNC) en aquest Campionat d’Espanya de Classes Olímpiques de Vela disputat de l’1 al 5 de setembre a Barcelona.
En aquest darrer dia de competició viscut diumenge, igual que durant tota la setmana i a excepció del segon dia de regates on no es va poder celebrar cap prova per falta de vent, el centenar de regatistas presents en el BISC (Barcelona International Sailing Center) han gaudit d’unes excel·lents condicions per a la competició, un vent de garbí que oscil·lava entre 12 i 14 nusos.
En la classe Ilca 7 de Pere Ponsetí, el canari i olímpic a Río, Joaquín Blanco, del Real Club Nàutic de Gran Canària, ha guanyat amb autoritat el campionat. Leopoldo Barreto, del Real Club Nàutic de Tenerife, s’ha proclamat subcampió absolut i campió sub21 i el català Ricard Castellví, del Club Nàutic Cambrils, ha estat tercer.
Aquest campionat ha estat l’avantsala del Mundial ILCA 7 que el BISC celebrarà del 4 al 10 de novembre i del Mundial ILCA Màster que se celebrarà de l’11 al 20 de novembre, també a Barcelona.
Calendario de Noticias
octubre 2021
L M X J V S D
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031