BRILLANT MEDALLA D’OR D’ESPANYA K-2 DE VETERANS PEL TÀNDEM MARQUÈS-RUIZ DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA I BRONZE PER PILAR CORNEJO EN EL NACIONAL DE CASTELLÓ

Gran Campionat d’ESpanya de Caiac de Mar 2021 el protagonitzat per els palistes del Club Nàutic Ciutadella a Castelló el passat cap de setmana, tornant cap a casa més que contents els palistes del CNC. La parella K-2 del club Josep Mª. Marquès-Ricard Ruiz han aconseguit la gesta de proclamar-se campions d’Espanya 2021 i medalla d’or per tant en la seva categoria de Veterans, realitzant un Nacional brillant i xalant com a fillets, que és el més important. Quedaven davant els clubs Pobla Marina i Club Nàutic Campello.
Un dia abans la seva companya de club Maria Pilar Cornejo en K-1 Veterans Dones, finalitzava en una molt bona tercera posició i per tant bronze espanyol a Castelló.
En Individual, Ricard Ruiz es quedava a l’equador de la seva classificació com a onzè de la taula i el seu company de club Josep Marquès era el tretzè, d’entre una vintena de participants. Joan Llabrés no va tenir tanta sort en aquesta ocasió i es va haver de retirar i el també veterà Arturo Grijalba era el 16.
Recalcament en la participació total a Castelló, que ha estat la més nombrosa des que es té constància, amb un total de 52 clubs, més de 600 palistes i prop de 700 embarcacions inscrites. «Una gran alegria la veritat i molt satisfets personalment i com a CN Ciutadella. Medalla d’or a un Nacional té molt de mèrit i estic molt content per ells dos, com també el bronze de na Pilar» ens diu el director tècnic de piragüisme del CNC, José Luis Moles.
Calendario de Noticias
octubre 2021
L M X J V S D
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031