TERCERA POSICIÓ FINAL DEL CHICA TXECA DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA EN EL TROFEU FARALLÓ D’AUBARCA DE MALLORCA DESPRÉS D’ANAR GAIREBÉ TOTA LA REGATA AL CAPDAVANT.

Tercera posició final per el Chica Txeca de Toni Pons Faner, del Club Nàutic Ciutadella, en el XXI Trofeu Faralló d’Aubarca 2021 celebrat el cap de setmana amb només una jornada, per falta de vent el segon dia. Tercera posició de Pons Faner després d’anar dominant gairebé tota la regata, guanyada per el Lampo Rosso del club organitzador CN Colònia de Sant Pere.
Una regata que es va dur a terme amb molt poc vent, just en el límit per poder navegar, el que va suposar que el recorregut de la regata passés de les quatre hores de navegació.
Ja de bon començament el Chica Txeca del CN Ciutadella es va posar per davant, agafant una distància important amb la resta de contrincants, girant amb molta de diferència en el Faralló d’Aubarca. Però ja entrant a la badia, patien una encalmada i una tormenta notable de vent i aigua, el que va dur un canvi de vent, passant a proa.
Va ser aquí quan el Chica Txeca va començar a fer ‘bordos’ per anar fins a l’arribada però els creuers que li anaven al darrera, a molta més distància, van gaudir d’un altre vent que els va permetre anar rectes fins  la meta, mentre que Toni Pons Faner havia d’anar fent ‘bordos’.
Al final, l’únic creuer menorquí present a Mallorca no podia agafar prou temps com per materialitzar la victòria, acabant en tercera posició en el trofeu de la Colònia de Sant Pere.
Ja la prova de diumenge, per manca total de vent, no s’arribaria a celebrar, mantenint-se els resultats del primer dia, amb aquest tercer lloc del creuer del CN Ciutadella.
Calendario de Noticias
septiembre 2021
L M X J V S D
« Ago    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930