PROTAGONISME ABSOLUT D’ES NÀUTIC A L’INTERCLUBS DE POLLENÇA AMB LA VICTÒRIA FINAL DEL WANDERLUST, SEGONA PLAÇA PER EL CHICA TXECA I LA QUARTA PER EL BITXET

Domini absolut de la flota de creuers del Club Nàutic Ciutadella en la Regata Interclubs-Vinyes Mortitx 2021 del Reial Club Nàutic Port de Pollença celebrada aquest dissabte i en la què el Wanderlust de Josep Pons Faner va tornar a la competició guanyant el trofeu de Mallorca. Ho va fer per davant del seu company de club, Chica Txeca, del seu germà Toni Pons Faner; quart i també notable ho seria el Bitxet d’un altra gran del club com Toni Cavaller. Digne paper també ja un poc més enrere del Bon Vent de Jeroni Capella.
La badia de Pollença va viure aquest dissabte dues regates i en les dues el Wanderlust i el Chica Txeca van ser els clars dominadors per damunt de la resta de creuers, 21 en total. A la primera regata amb pluja just sortir, vent molt canviant i de 1,2 milles, el vent va canviar cap a l’esquerra i va provocar un canvi de recorregut. A la segona cenyida el vent va rolar a dretes i va provocar una darrera popa molt ràpida amb rumb molt tancat. Durada de 50 minuts.
Segona regata ja sense pluja i en la que els creuers del Club Nàutic Ciutadella es van destacar girant primer, segon i tercer, mostrant una imatge espectacular a la primera girada de boia i popa. A la segona volta es van separar un poc més el guanyador final Wanderlust i el Chica Txeca dels germans Josep i Toni Pons Faner. En el tros definitiu el primer va poder treure una mínima distància, guanyant per només 9 segons la segona prova de Pollença, que va durar 33 minuts, guanyant així la Regata Interclubs-Vinyes Mortitx 2021 del Reial Club Nàutic Port de Pollença.
Calendario de Noticias
octubre 2021
L M X J V S D
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031