EL CLUB PREVEU UNA INVERSIÓ D’UNS 361.000 EUROS EN EL MOLL DE LA TRONA I ES PREPARA PER PRESENTAR-SE DE NOU QUAN HI HAGI CONCURS PÚBLIC PER CALA EN BUSQUETS

Aquest cap de setmana i amb unes dates molt diferents a les habituals a causa de la pandèmia de la covid-19, les instal·lacions del Club Nàutic Ciutadella van acollir la seva tradicional Assemblea General de Socis d’enguany, en una taula presidida per el president de l’entitat, Rafel Torrent i acompanyat dels seus directius, Gabriel Florit, Gonçal Moll i Antoni Cavaller.
Amb una quarantena de socis que van ser presencialment en aquesta assemblea, després que el gerent del club, Maties Campins, llegís l’acta, es va anar repassant en boca del president Torrent el que ha donat de sí aquest any i el què està per venir. Repassades totes les activitats esportives i socials d’enguany, el tresorer del club, Antoni Cavaller, va anar detallant tots els ingressos i despeses del CN Ciutadella, resultant una situació econòmica que està «molt bé», expressa el president Torrent, tot i que hi ha hagut moltes inversions.
Es va destacar la inversió de més de 238.000 euros per a la nova benzinera del Moll de la Trona, en el reforç del forjat, la instal·lació d’un assortidor de gran cabal i la construcció d’una passarel·la, entre altres actuacions i per enguany se’n preveuen 361.000 euros a invertir, per a fer l’oficina de la benzinera, acompanyada d’una tenda amb materials del CNC i una bugaderia, per donar un major i millor servei a les embarcacions que visiten l’entitat i Ciutadella.
Un dels temes important tractats a l’Assemblea General de Socis va ser Cala en Busquets, que el CN Ciutadella el té adjudicat fins l’any 2023 i probablement sortirà a concurs públic, ja que no es pot estirar més la concessió. Açò obligarà al club a «agafar múscul econòmic», com ho va dir textualment a l’assemblea el president; o sigui, tenir fons econòmic per quan Ports de les Illes Balears munti el concurs públic, Es Nàutic hi pugui accedir. «Es molt important que el club segueixi tenint aquest espai, principalment perquè els convé econòmicament i perquè s’ajudarà a fer que la pesca recreativa i el passeig dels bots vegi assegurada amb nosaltres la seva continuïtat. Va ser aquest el principal tema de debat a l’assemblea, un iniciativa que la massa social del club va entendre i recolzar.
Evidentment, el Centenari del club que es durà a terme l’any 2023 va estar en boca de la junta directiva i dels socis en aquesta trobada anual, recordant que s’està preparant un llibre, de la mà de Joan Pons Alzina, i que hi ha una Comissió del Centenari d’Es Nàutic que cerca garantir que sigui una festa de tots i totes.
A més també, Torrent va voler destacar que gràcies a l’acord amb Editorial Menorca, ja s’està preparant una nova edició de la revista anual d’Es Nàutic, que ens oferirà un resum esportiu i social d’aquest any que en no res es tancarà. Una revista que es donarà als socis aquest pròxim mes de desembre.
Calendario de Noticias
noviembre 2021
L M X J V S D
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930