FELIP MOLL (ES NÀUTIC) ENLLESTEIX EL SEU CREUER ALLEVÀ I FA DE PROFESSOR IMPROVISAT ALS ALUMNES DE DIFERENTS CENTRES EDUCATIUS DE LA PALMA, DES DEL MATEIX PORT

Dies de feina, de preparatius i de polir detalls per el regatista del Club Nàutic Ciutadella Felip Moll, a manca de gairebé una setmana ja per iniciar dia 29 d’octubre la segona i darrera etapa de la Mini Transat 2021, entre l’illa de La Palma on ara es troba Moll i l’illa de Guadalupe. Dies en els què el regatista del CN Ciutadella poleix detalls del seu creuer Allevà, sobre tot, en el seu malmès pilot automàtic, que el va deixar penjat a la primera etapa.

A part també Felip Moll aquests dies fa de professor. El Real Club Náutico de Santa Cruz de la Palma com a organització de l’escala de la Mini Transat a l’illa, junt amb l’ajuntament, van presentar un programa educatiu als centres de formació de l’illa, com a iniciativa social i educativa que té com a finalitat beneficiar a través d’aquesta Regata el coneixement de la mar, l’esport de la vela, així com la preparació física i psíquica dels navegants.
Aquesta iniciativa proposava motivar a l’alumnat establint una relació estreta amb els navegants, participant en diferents activitats a fi d’encuriosir i emocions, al mateix temps que es transmeten valors, coneixements i destreses en el procés d’aprenentatge de l’alumnat. A tals efectes, una desena de centres educatius de l’illa de la Palma s’han inscrit en aquest programa i apadrinat diverses embarcacions. És per açò que, durant l’estada dels skippers en les instal·lacions de Marina La Palma i Port de Santa Cruz de la Palma, es realitzessin diverses visites i xerrades informatives com a part de la programació cultural de la Mini Transat.
I aquest dimarts amb Felip Moll (CN Ciutadella) com a un dels improvisats ponents en el seu Allevà, es va donar inici a les visites programades on diversos estudiants van participar en les tertúlies encapçalades pels regatistas participants de la Mini Transat, visitant les embarcacions atracades en La Marina de la Palma a fi de conèixer de primera mà l’experiència dels navegants, permetent a l’alumnat treballar sobre cadascun dels eixos temàtics del programa: la sostenibilitat dels oceans, el navegant i la seva navegació.
Calendario de Noticias
agosto 2022
L M X J V S D
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031