TOT A PUNT A CIUTADELLA PERQUÈ ES DONI INICI A UNA NOVA EDICIÓ DE L’ESTIMAT TROFEU ALMIRALL FARRAGUT D’ES NÀUTIC, AMB ELS CLUBS DE MENORCA I ARRIBATS TAMBÉ DE MALLORCA

Després de viure un emocionant primer cap de setmana amb la secció dels creuers, en aquest arriba el segon torn de l’estimat Trofeu Almirall Farragut 2021, en la seva 65ª edició, la 43ª del Farragut Chico i la 22ª del Farragut Làser, organitzat per el Club Nàutic Ciutadella. Un altre any més es donen cita en aquest final de mes d’octubre els regatistes del mateix CNC, de la resta de Menorca i també de Mallorca per a celebrar el 65è Trofeu Almirall Farragut, un dels més antics i estimats de la vela balear.

Serà en aquests dies 30 i 31 d’octubre quan estaran presents i es donaran cita en el Moll de la Trona del CN Ciutadella per a disputar les sis proves previstes i hi seran els clubs de Menorca: CN Villacarlos, CM Mahón i l’amfitrió, CN Ciutadella, a més de clubs de Mallorca: CN Sa Ràpita, RCN Palma i CN Arenal, en les classes Optimist, Optimist D, Ilca 4 i Ilca 6. Enguany la participació de la classe Làser es veu una mica minvada per coincidir amb el Campionat de Balears Ilca 6 que es celebra a Eivissa i en el que hi assisteixen els millors representants del CNC, Borja Torres i David Ponsetí.
La participació en aquest Trofeu Almirall Farragut 2021 en la classe Optimist serà nombrosa, ja què prop de 60 participants s’hi citen a Ciutadella. «Aquest interès en aquesta categoria es veu incrementat per ser una de les classificatòries de la categoria Plata, la qual cosa decideix els regatistes de Menorca que podran passar als Campionats de Balears» detalla Toni Mascaró, director tècnic de la vela d’Es Nàutic.
La previsió meteorològica, única cosa que no està en mans de la junta directiva que presideix Rafel Torrent, no es presenta massa favorable. No obstant açò, tots els preparatius s’estan acabant d’enllestir a Ciutadella per a donar inici a una emocionant competició.
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930