Neteja CN Ciutadella (1)

UNA MOTO, UNA CAIXA FORTA O BICICLETES, ALGUNA DE LES TROBALLES D’ES NÀUTIC EN LA SEVA NETEJA DEL PORT I SA PLATJA GRAN
Durant tota aquesta jornada de dissabte matí uns 50 voluntaris del Club Nàutic Ciutadella i algun de fora poble han participat en la nova Jornada de Neteja del port antic de Ciutadella i Sa Platja Gran. Organitzada per la secció submarinista del Club i amb col.laboració de la secció CNC de piragüisme i l’empresa Servisub,  uns 25 submarinistes, la majoria CNC i també de la resta de l’illa, a més d’un nombrós grup de caiacs d’Es Nàutic, han realitzat aquesta neteja desinteressada que ha tornat a deixar palesa la feina de conscienciació que encara hi queda per fer a Menorca.
Tant en el port antic com a Sa Platja Gran s’han tornat a treure gran quantitat d’escombraries que van a parar a la mar, d’allò més impensable i variat, com una motocicleta, bicicletes, una caixa forta, tanques d’obres, etc. Munts de fems de nou els que han tret del nostre preciat fons marí els membres del CN Ciutadella.

En acabar la feinada el Club ha ofert en el Moll de la Trona una torrada per a reposar forces després de l’esforç.
Tonio Segovia, responsable de la secció d’escafandrisme d’Es Nàutic, ha valorat molt positivament aquesta Jornada de Neteja, que tornava en el port després de la covid-19. El submarinista destaca que era la quarta vegada que es netejava la mateixa zona del port antic de Ciutadella i que «no hem notat que hi hagi més plàstic que abans, no hi havia brutícia nova en aquest sentit. I açò ens ha alegrat. Però sí que hi havia fems antics com la moto, les bicis i demés» ha comentat Segovia.
La sorpresa malauradament ha estat a Sa Platja Gran, on els submarinistes fiaven que hauria poca feina i al final han estret una barca sencera de porqueria.
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930