VOLER I NO PODER DELS REGATISTES ILCA 4 D’ES NÀUTIC EN EL TROFEU CIUTAT DE PALMA INTERNACIONAL, MOLT MARCATS PER EL TEMPORAL I LA JORNADA ACCIDENTADA DEL PRIMER DIA

Diuen que el que malament comença, malament acaba. I així ha passat malauradament per els interessos dels regatistes del Club Nàutic Ciutadella en el prestigiós Trofeu Ciutat de Palma de vela viscut aquests dies, amb molt mal temps i gent accidentada inclosa. No ha pogut ser i els objectius dels CNC a Palma no s’han pogut complir.
Francesc Sosa en la darrera jornada viscuda dimarts estava el 16 de la classificació general, a les portes de classificar-se, però no seria el seu dia, ja en el darrer moment. En canvi, na Maria Gornès va patir càstig injust dilluns amb la ventada i l’accident del cop a la cara; però dimarts la regatista del CN Ciutadella feia un 5 i un 8 i mereixia estar molt més endavant a la taula classificatòria. Però aquest no era el trofeu dels CNC i dimarts només es feien dues proves, el que suposava que les tres del dilluns li restassin posicions a la general, per acabar la 38 absoluta i dins el Top10 femení.
Na Clara Mendoza ha viscut de tot en aquest Ciutat de Palma 2021: un fora línia de dimarts, la retirada de dilluns… La CNC ha fet el que ha pogut i ho ha donat tot, com sempre, però dilluns va lluitar amb 25 nusos de vent, justament el dia del seu debut a una regata Ilca, mostrant un futur prometedor en aquest bot de categoria.
La competició d’enguany ha constat de sis proves per als Optimist i cinc per a les classes ILCA 4 i 29er. La jornada inicial va haver de suspendre’s per l’excés de vent, amb ratxes que van aconseguir els 20 nusos. El dilluns, per fi, es va poder estrenar el 70 Trofeu Ciutat de Palma amb vent dur del NO. I dimarts es va posar punt final a la competició amb brises de component sud.
I sense temps per aturar, el director tècnic de vela lleugera del CN Ciutadella, Toni Mascaró, emprèn camí divendres de nou cap a Palma perquè van al Trofeo Navidad, classificatori Ilca 6, a s’Arenal. I hi va amb David Ponsetí, Borja Torres, Laia Mendoza, Maria Gornès i Francesc Sosa.

 

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930