LES INSTAL·LACIONS DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA PASSEN A SER LA NOVA SEU DEL CERCLE D’ECONOMIA DE MENORCA A PONENT

Dia de firmes. En el que probablement hagi estat el darrer acte públic presencial del president Rafel Torrent, aquest dijous capvespre el Club Nàutic Ciutadella i el Cercle d’Economia han signat un conveni, amb el què aquesta entitat tindrà com a seu a Ciutadella la instal·lació d’Es Nàutic. El club es compromet a donar-lis acollida, similar al conveni que té el Cercle d’Economia a Maó amb l’Ateneu.

Torrent i Paco Tutzó, president de l’entitat menorquina, van protagonitzar aquest nou conveni d’un CN Ciutadella sempre obert a la societat. Amb ells hi eren la directora del Cercle, Anna Pasquina, junt amb el veterà directiu CNC, Antoni Cavaller. De fet, el fins divendres president del club mariner duia temps insistint a Tutzó en firmar aquest conveni abans del final del seu mandat presidencial d’Es Nàutic.
El 2011 el Cercle d’Economia de Menorca neix com una associació plural, apolítica i sense cap influència ideològica o religiosa, amb la finalitat de constituir-se i manifestar-se dins de la societat civil menorquina, al servei del progrés econòmic, el benestar social i l’interès general de l’Illa de Menorca.
Calendario de Noticias
junio 2022
L M X J V S D
« May    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930