TONI MESQUIDA DE L’AMFITRIÓ ES NÀUTIC ES PROCLAMA CAMPIÓ ABSOLUT DEL TROFEU SANT ANTONI 2022 EN UNA EDICIÓ DE GRAN QUALITAT

Amb un dia espectacular el que s’ha viscut avui a l’illa el Trofeu Sant Antoni 2022 i el Club Nàutic Ciutadella han coronat als millors d’enguany en les respectives classes. Una cinquantena de regatistes del mateix CN Ciutadella, CM Mahón CN Fornells i CN Villacarlos ens han ofert dos polits dies de regates i avui n’ha estat el desenllaç final en Optmist, Optmist D, Ilca 4, Open IQFoil, Raceboard i avui també l’entrada dels Creuers. Jornada amb nou nusos de vent i ones.

Finalment repartiment de trofeus entre els clubs de Menorca en les primeres posicions i en Optmist ha guanyat Toni Mesquida (CN Ciutadella), seguit per el seu company CNC Bernat Soler i Alejandro Vidal (CM Mahón). A mes, Mesquida s’ha proclamat campió absolut del Trofeu Sant Antoni 2022, essent el millor en les aigües de ca seva.
En Optmist D, victòria per Clàudia Cook del CM Mahón, junt amb la també CMM Alicia Mercadal i tercer, Sergi Díaz (CN Ciutadella). Ja en els Ilca 4 s’ha imposat el CNC Francesa Sosa per davant d’Enric Vidal del CMM i Maria Gornès (CN Ciutadella).
Canviant de classes, en la Raceboard i IQFoil el domini ha estat del CN Fornells com era de preveure i en aquesta segona modalitat han quedat primers els seus regatistes Álvaro Gestoso, David Triay i Llorenç Pallicer. En Raceboard victòria per Jonathan Dunnett del CNF, segon el CNC Loren Mesquida i tercer Joan Pérez de Fornells.
El capvespre s’ha celebrat la tradicional entrega de premis amb la presència del nou president i comodor del Club Nàutic Ciutadella, Gonçal Moll i Felip Moll, junt amb la vocal de vela, Laura Rodríguez, qui han anat lliurant els premis en el Moll de la Trona.
Calendario de Noticias
marzo 2024
L M X J V S D
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031