TONI MESQUIDA, BRUNO SANZ I MARIA GORNÈS, DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA, DEIXEN A LES VITRINES DEL CLUB AMFITRIÓ EL TÍTOL DEL TROFEU COMODOR SEBASTIÀ GORDI 2022

Diumenge agredolç el viscut en la segona i darrera jornada del Trofeu Comodor Sebastià Gordi 2022 que ha organitzat un any més el Club Nàutic Ciutadella. Per una banda, en la classe Optimist, triomf final absolut per el regatista CNC, Toni Mesquida, ja que aquest diumenge no han pogut acabar cap prova enmig de la mar, amb un vent molt inestable que ha provocat que el Comitè de Competició decidís anul·lar dues proves a mig fer, quedant per tant com a definitius els resultats de dissabte. O sigui, victòria final per Mesquida (CN Ciutadella), seguit de molt prop per Sergi Pons (CN Villacarlos) i Joan Sosa, també del CN Ciutadella. Un liderat que aquest diumenge hauria pogut patir moviments però que al final, sense vent, res de res i Mesquida, triomfador amb només 1 punt de diferència. A més, Neus Soler (CNC) guanya el Sub 13 i Joaquin Pérez (CMM) els Sub 11, com a únic participant.

Qui sí que han participat i han patit canvis a la classificació final han estat els Optimist D i els Ilca 4. Si bé dissabte en els D anava davant Marc Mascaró, en les dues proves de diumenge han reaccionat els altres i al final, victòria absoluta per Bruno Sanz (dissabte tercer), seguit de Mascaró i de Berta Llufriu (dissabte segona), els tres membres del CN Ciutadella, majoritari en aquesta classe del torneig d’aquest cap de setmana.
I en Ilca 4 també hi ha hagut canvis aquest diumenge ja què, tot i guanyar i sense sorpreses Maria Gornès, al final Francesc Sosa i Tamara Calderón s’han intercanviat les posicions de dissabte, acabant per aquest ordre, segon i tercer, els tres també regatistes de la flota CNC.
Bon cap de setmana d’entrenaments per els regatistes locals de cara al Campionat de Balears 2022 que es viurà a finals d’aquest mes de febrer des del Moll de la Trona mateix.
Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031