DUES PRIMERES POSICIONS PER EL CN VILLACARLOS I LA TERCERA I LA PEÇA MAJOR PER L’AMFITRIÓ CN CIUTADELLA EN LA PROVA 1 DEL CAMPIONAT DE MENORCA PER EQUIPS DE PESCA SUBMARINA

La primera màniga del Campionat de Menorca per Equips 2022 de Pesca Submarina va conèixer aquest cap de setmana als seus primers guanyadors en la prova organitzada per els ‘pescasub’ del Club Nàutic Ciutadella. Finalment entre els vuit equips participants dels clubs CN Ciutadella i CN Villacarlos, van ser primers a Ciutadella l’equip format per Jaume Maria, Pau maria i Joan Martí, del CN Villacarlos; els seus companys de club Diego Riera, Gerard Pons i Òscar Pons serien segons i tercers acabarien Joan Marquès, David Esquivel i Carlos Pérez, d’Es Nàutic. A més els amfitrions aconseguirien a la prova la peça major, amb un polit anfós de més de vuit quilos.
Aquesta primera prova celebrada a Ciutadella finalment es va poder celebrar amb relativa normalitat, ja que les condicions meteorològiques no eren molt bones. Però es va competir i es va treure peix, donat a Cáritas Menorca i a Sa Vinyeta, pels refugiats ucraïnesos residents ara allà.
Molt bon ambient i germanor entre els equips participants, tant durant la competició com a la pesada i posterior picada en el CN Ciutadella mateix, emplaçant-se tots a la segona trobada. La segona i definitiva màniga es durà a terme el pròxim dia 9 abril a Es Castell i allà es decidirà el podi del Campionat de Menorca per Equips de Pesca Submarina 2022.
Calendario de Noticias
agosto 2022
L M X J V S D
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031