ELS PALISTES DE PROMOCIÓ D’ES NÀUTIC MOSTREN LA SEVA PROGRESSIÓ A EIVISSA EN LES FINALS BALEARS, AMB ELS TÍTOLS AUTONÒMICS DELS ALEVINS MIQUEL LLOMPART I BERTA SANS

Gran paper dels joves palistes del Club Nàutic Ciutadella en les Finals Balears de l’Esport per a l’Edat Escolar viscudes dissabte a Sant Antoni de Portmany, a Eivissa. Dins els grans resultats dels CNC destaquen de nou Miquel Llompart i Berta Sans. Llompart en Aleví A es va proclamar guanyador balear, mostrant de nou la seva progressió i marcant un temps de 00:12:49, superant en gairebé mig minut al segon classificat, de Santa Eulàlia. També brillant Sans en Aleví A de dones, igualment acabant primera absoluta de nou i en uns mesos realment de domini seu a les Illes. Sans marcava un rellotge de 00:12:02, superant en un minut a la seva primera perseguidora.

A la vegada, el tàndem va competir i amb èxit en K-2, acabant primers classificats en Aleví Home, amb 00:04:48, a quasi mig minut per endavant dels segons. Enoc Marquès i Marc Llompart, també del CN Ciutadella, serien dignes quarts classificats (00:05:22).
Llompart en K-1 cabaria molt bé també en quarta posició i prop del podi final Aleví B i Marquès també donaria la cara.
Ja en Infantil, Albert Riera va fer una bona carrera i va ser sisè i Sergio i Ígor da Costa estan en bona progressió també. I en K-2, sisena plaça final dels CNC Igor-Sergio da Costa i un lloc més enrere els seus companys en el Moll de la Trona Albert Riera-Joan Vinent, a només un segon de diferència. Un Vinent que també complia en el K-1.
Per equips el CN Ciutadella acabava setè a la general amb 508 punts.
Moles: «Molt content en general amb equip de promoció i tots han anat progressant, com ens diuen els resultats, a més de la manera de remar, producte de la feina constant dels palistes i els entrenadors».
També en Cadet els CNC van complir, Haize Quevedo, Marc Sans i Alba Jáimez. I en un experiment de darrera hora Berta Sans i Jáimez van competir en Cadet Dama, quedant molt bé i sent setenes, un gran paper.
També en Benjamí els representants del CN Ciutadella van complir. En K-1 Cédric Barro i Lluís Pons van donar la cara mentre que en K-2 quedaven en una molt bona tercera plaça final amb 00:06:17, per els 00:05:46 dels primers classificats, del CV Port d’Andratx, fent un molt bon paper els CNC. «Estem molt contents i orgullosos d’ells ja què hem fet una feina molt específica amb els dos i els resultats han sortit» diu el director tècnic d’Es Nàutic José Luis Moles.
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930