Playoff ascens a Segona RFEF Reunió amb els clubs per informar de l’organtizació dels partits a Son Bibiloni Els playoffs d’ascens a Segona RFEF en fase autonòmica, en directe pel canal de Youtube de la FFIB

Els playoffs d’ascens a Segona RFEF en fase autonòmica, en directe pel canal de Youtube de la FFIB

 

Les semifinals i final autonòmica del playoff d’ascens a Segona RFEF, que determinaran la plaça de l’equip balear que jugarà contra un altre de la península per pujar de categoria se disputaran a la Ciutat Esportiva del RCD Mallorca, a Son Bibiloni.

Els horaris i partits confirmats del equips són els següents:

  • Diumenge 8 a les 12:00 hores Manacor-Llosetense
  • Diumenge 8 a les 17:00 hores Poblense-Platges de Calvià

Qui guanyi la semifinal passarà a la gran final diumenge dia 15 a les 12:00 hores.

Els tres partits només es podran veure en exclusiva pel Canal de Youtube de la FFIB, amb el periodista esportiu expert en futbol regional, Jaume Capó, en col·laboració amb la productora Balears Live, a dues càmeres i amb repeticions a les semifinals i a la final realitzada fins a 4 càmeres per veure i viure el gran espectacle.

Reunió

Avui dematí ha tengut lloc una reunió a la FFIB, on el president Miquel Bestard ha informat als representants dels 4 clubs, tota la informació relativa a la organització d’aquesta primera fase d’ascens.

Els clubs comptaran amb un repartiment d’entrades equitatiu que posaran a la venda durant la setmana als seus aficionats a les seves oficines, mentre que una hora i mitja abans de cada partit, a taquilles de Son Bibiloni hi haurà una venda limitada d’entrades.

La FFIB vol agrair enormement l’amabilitat i predisiposició del RCD Mallorca en la cessió de les seves instal·lacions.

Calendario de Noticias
agosto 2022
L M X J V S D
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031