Relacions amb l’Administració José Tirado assessorarà a la FFIB José Tirado assessorarà a la FFIB en marketing i relacions amb l’Administració

José Tirado assessorarà a la FFIB en marketing i relacions amb l’Administració

 

José Tirado, director general del Palma Futsal, assessorarà de forma externa a la FFIB en marketing i relacions amb l’Administració amb la finalitat d’agilitzar els processos i l’obtenció de recursos.

José Tirado desenvolupà la seva carrera de futbolista en el Son Ferrer, Bar Gost, Bodega Bennàssar, Inca, Valencia i Fisiomèdia Manacor, però sobretot despuntà a Itàlia als equips com Napoli, Cagliari, Verona o Caserna. Acabà la seva carrera al Fisiomèdia Manacor. Només retirar-se del futbol sala actiu, s’incorporà a la disciplina i a l’organigrama del Palma Futsal per treballar al despatxos. És director general des de l’any 2009. És el màxim artífex perquè el Palma Futsal dugui moltes temporades lluitant colze amb colze amb els millors equips d’Espanya. El subcampionat d’Espanya aquesta campanya 2021/22 suposarà que enguany disputi per primer pic la Champions League del futbol sala. José Tirado i el Palma Futsal són un exemple de rigor en la gestió, de competir amb els millors amb pressuposts inferiors, però també de relacions públiques i augment de massa social. Tirado va exposar el seu model de gestió al Curs de Direcció de la RFEF el passat mes d’abril. Va ser el primer club que no pertany al futbol, que exposà el seu model de feina davant futurs directors esportius. La RFEF va triar el Palma Futsal per la seva gestió esportiva exitosa i exemplar. També la marca Palma Futsal ha crescut en massa social, sent el club d’Espanya amb més socis, superant els 3.000, i a molts partits, omplint el pavelló de Son Moix amb més de 4.000 espectadors.

Per al president de la FFIB, Pep Sansó, «José Tirado es un extraordinari gestor. És el motor i la cara d’un club exitós i punter a Espanya i Europa. Va fer un gran tàndem durant anys amb Miquel Jaume però, des de la pèrdua del fundador, ha estat capaç de liderar tot sol, amb l’ajuda del seu equip, el dia a dia amb ambició esportiva i amb creixement tant a la pista, com a nivell social. La seva capacitat interlocutora, el seu carisma i proximitat, fan d’ell un professional idoni per representar la FFIB en quant a relacions externes i institucionals». 

Calendario de Noticias
noviembre 2022
L M X J V S D
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930