FELIP MOLL I EL SEU PROTO GÍNJOL JA SÓN AL GARRAF, A PUNT PER ESTRENAR-SE AQUEST DIVENDRES EN LA XXXI MARE NOSTRUM MOLL: «EL GÍNJOL INICIA EL PLANEIG MOLT RÀPID»

Tornen les regates al Club Nàutic Garraf del 26 al 31 d’agost amb la XXXI Mare Nostrum i torna a la competició amb la seva nova embarcació mini Gínjol el regatista i comodor del Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll. Ho fa el representant del CN Ciutadella en aquesta regata d’altura que surt aquest mateix divendres del Garraf, donant la volta a les Illes Balears i  després tornada al punt de sortida, essent una regata per a Solitaris, A Dos i Tripulació amb certificat de ràting ORC i Mini 6.5.
Felip Moll es troba des d’aquest mateix dilluns a terres catalanes, al Garraf, després que la setmana passada completés la travessia Barcelona-Ciutadella per tenir el Gínjol en el Moll de la Trona i poder ultimar detalls de cara a la propera regata, aquesta Mare Nostrum 2022 que voltejarà totes les Illes Balears, per estribord. Amb Moll (CN Ciutadella) ja en el punt de sortida acabant de fermar caps i preparant tot per divendres, arriba en aquesta cita tan esperada per ell i pel Gínjol després d’aprofitar la setmana anterior per millorar els sistemes de trimatge dels diferents elements del Gínjol, així com posar plaques solars noves, reparar GPS i el monitor de bateries.
La Mare Nostrum es corre en dobles i Felip Moll (CNC) competirà amb José Linares, un company seu de Mallorca, de Base Mini i que va fer com el ciutadellenc la passada Mini Transat.
Les primeres sensacions de Gínjol per Moll són aquestes: «L’embarcació inicia el planeig molt ràpid, al ser un proto és tot de carboni, te dos metres més de masteler, una orça pivotant, orçes de deriva i un botaló de 3.60 metres, que desplegat fa créixer el 6.50 fins a 10.10 metres».
Calendario de Noticias
julio 2024
L M X J V S D
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031