MOLT BONA QUARTA POSICIÓ FINAL EN PROTOS PER FELIP MOLL (CLUB NÀUTIC CIUTADELLA) I EL SEU GÍNJOL A LA REGATA MARE NOSTRUM 2022, AMB UNES MOLT BONES SENSACIONS

Felip Moll (Club Nàutic Ciutadella) i el seu mini Gínjol ja reposen i amb unes grans vibracions després de completar una interessant Regata Mare Nostrum 2022, entre el Garraf (Catalunya) i les Illes Balears. Finalment, una bona quarta posició a la categoria de Protos per en Gínjol, entrant setens de la classificació general.

Es donava una previsió de molta tempesta i vents durs passades unes hores de la sortida, que s’havia aplaçat, però tot es va quedar en un espectacle de llamps a la llunyania que no ens va agafar mai. Felip Moll, el seu company mallorquí José Linares i en Gínjol van sortir disparats de Garraf a 13 nusos de velocitat, passant a quasi tota la flota, i van arribar a Menorca, on es van encalmar una bona estona.
Tot i així en Gínjol camina, amb dos nusos de vent són capaços de posicionar-se on volen del camp de regates, cosa que amb n’Allevà era molt difícil. La baixada de Menorca a Formentera, molt ràpida amb Spi Max i després mig, tornant a les puntes de velocitat, i amb uns 11 nusos sostinguts. Passen Formentera molt ràpid i arriben a Eivissa en molt bona posició, amb el Karen Líquid al costat, però passats es Vedrà entra una encalmada espectacular i Moll (CN Ciutadella) no troba la sortida. Es queden a Eivissa durant 6 hores i la flota apareix per darrera, alguns els passen pels costats i pateixen molt. Calor, frustració, sense entendre com sortir d’allà. Pero al final el vent sempre entra i quan els toca, surten disparats qual coet supersònic, adelanten a gran part de la flota i es posicionen segons. Però arriben de nou les encalmades i les cèl·lules de vent són capritxoses, toquen a uns i a altres i al final Gínjol i companyia enganxats al Karen Líquid a l’arribada però darrera, en quarta posició.
Aquestes són les valoracions del regatista CNC Felip Moll, després de la Mare Nostrum 2022: «Una regata espectacular, que ha anat a empentes, on hem posat a prova per primera vegada en Gínjol. Hi ha molt per aprendre i tocar, més que a un barco sèrie, i m’ha encantat. A més, molt ben compagonats amb en Jose Linares, es coskipper!. Torn a recuperar ses ganes de competir després d’una pausa molt llarga. Hi ha molta feina i aprenentatge per davant».
«Gràcies a tot l’equip BaseMini, i a l’equip de terra per dur-me ses xarxes socials durant ses regates. Venga Gínjol!!!».
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930