FELIP MOLL (CLUB NÀUTIC CIUTADELLA) I EL GÍNJOL VIUEN EL DEBUT EN SOLITARI SOMIAT A LA REGATA MINI BARCELONA

No podien començar millor les coses per el nou binomi que formen el regatista del Club Nàutic Ciutadella Felip Moll i el seu nou proto Gínjol. El comodor del CN Ciutadella ha estat brillant a la Regata Mini Barcelona 2022 que ha acabat dilluns i que ha unit Barcelona amb Mallorca, envers de Menorca, per el mal temps. Moll i el Gínjol es van imposar en la seva categoria de Prototips, entre una trentena d’embarcacions participants i amb una qualitat dels presents molt destacable. A més, va acabar segon absolut.
Servint per Moll i Gínjol com a debut en solitari i de posada a punt per la Mini Transat 2023, ha estat en molt bon to de principi a fi en la Regata Mini Barcelona 2022 i ja a la seva arribada a Sa Dragonera (Mallorca) se’l va veure pletòric, competint per la primera posició de la classificació general absoluta amb altres dues embarcacions: Like Crazy italià i Kiralamur francès.
Al final, segona posició a la general de Felip Moll (CN Ciutadella) i el Gínjol i primer en la seva classe de Prototips, tan sols per darrera del Kiralamur, que en el tram final va volar, per haver de superar a un Moll radiant i satisfet.