L’esdeveniment destinat a jugadors i jugadores minis serà els dies 4 i 5 de febrer amb quasi 100 participants de totes les illes

La categoria minibasket tendrà la seva particular gran festa els dies 4 i 5 de febrer amb la celebració de la sisena edició de l’Hipotels Illes de Bàsquet a Son Servera, la capital del minibasket. Després de la realització del programa del Pastor Office Solutions Minibasket Days, l’staff tècnic de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears ja ha elaborat la llista de participants d’aquest torneig.

Son Servera, la capital del minibasket, tornarà a acollir l’Hipotels Illes de Bàsquet, un esdeveniment que combina la disputa d’un torneig de minibasket amb les millors jugadores i els millors jugadors de la categoria a totes les illes i diferents activitats extraesportives que fan ja d’aquest cap de setmana d’una cita imprescindible dins del calendari del bàsquet balear. Amb l’enorme col·laboració d’Hipotels, que tornarà a encarregar-se del perfecte descans de tots els participants posant a disposició seva l’Hipotels Cala Millor, i de l’Ajuntament de Son Servera, que segueix apostant pel minibasket, aquest esdeveniment tornarà a ser una realitat aquesta temporada. En total seran 96 esportistes els que disputaran el torneig i que faran gaudir a tota la gent que ompli el Poliesportiu Virginia Torrecilla.

A l’apartat ‘Documents’ podeu consultar les diferents llistes de convocats i els horaris de partit a falta de distribuir les jugadores i jugadors en equips diferenciats per colors.

https://www.fbib.es/

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930