Campionat de Balears d’Optimist

Malgrat les condicions meteorològiques d’aquests dies a Menorca s’ha pogut salvar el Campionat de Balears d’Optimist organitzat per el Club Nàutic Ciutadella i dins els actes de celebració del Centenari. Finalment s’ha donat per bo, gràcies a les quatre proves fetes el primer dia i aquest dimarts matí es va celebrar l’entrega de trofeus, en ple domini dels regatistes arribats dels clubs de Mallorca i sobre tot del RCN de Palma, en un Autonòmic amb 80 embarcacions.

Les condicions climàtiques de fort vent i fred han suposat un nivell d’exigència molt gran per tots els participants aquests dies en el Balear 2023 del CN Ciutadella. Malauradament, només s’ha pogut navegar el primer dia a Ciutadella, en una jornada maratoniana de set hores enmig de la mar i quatre proves celebrades.
Aquí és on la preparació fisica i psíquica jugaria un paper molt important, a més del nivell tècnic de cada regatista. En referència als regatistes del club amfitrió CNC, en paraules del mateix club organitzador, «han demostrat una gran il·lusió i han fet un esforç enorme, conscients de que era una ocasió única de poder participar com a locals en una competició de màxim nivell autònomic amb una flota tant gran».
Finalment destacar els resultats dels CNC Neus Soler i Lluís Mascaró, que els han permès classificar-se per participar a les properes Finals Escolars que es disputaran a Pollença d’aquí a dues setmanes, juntament amb els 60 millors regatistes de Balears. De la mateixa manera, els regatistes del Club Marítimo Mahón, Alejandro Vidal, Oliver Riera i Manuel Pardo, també representaran a Menorca entre els millors balears.
Així han quedat les classificacions al Campionat de Balears 2023:
í
1º – Jan Palou – RCNP
2º – Ixent Cardona – CMM
í
1º – Marian Osha – RCNP
2º – Carlota Marí Mayans – CNI
í
1º – Xuacu García – CNCG
2º – Jorge Benítez – RNCPP
3º – Stijn Oosterhaveen – CNA
í
1º – Maria de Lluc Bestard – RCNP
2º – Mercedes Truyols – RNCP
3º – Emma Frau – RCNP
í
1º – Beatriz Quintana – CNCG
2º – Martina Gomila – CNA
3º – Llucia Salas – CNCG
í
1º – Hugo Rodríguez – CNA
2º – Biel Lladó – RCNP
3º – Joan Bennàssar – RCNP
Calendario de Noticias
febrero 2024
L M X J V S D
« Ene    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829