El CN Villacarlos triomfa en un gran Balear de Pesca Submarina de Ciutadella

El primer Campionat de Balears de Pesca Submarina 2023 que es celebra a Ciutadella i a la nostra illa ja és història i el Club Nàutic Ciutadella ha sumat un altra cap de setmana per emmarcar, dins els seus actes de celebració del Centenari de l’entitat. Un total de 51 pescadors representants a 17 equips, meitat de Menorca i la resta de Mallorca, van ser els protagonistes d’aquest Campionat de Balears que finalment va ser guanyat a aigües de Ciutadella per un dels equips del Club Nàutic Villacarlos, amb els seus pescadors, Miguel Adrián Orfila, Pedro Fàbregas i Joan Benejam. També en segona posició acabaria una plantilla d’Es Castell, en aquest cas, amb Gerard Pons, Oscar Pons i Diego Riera. Serien tercers en aquest Autonòmic muntat per Es Nàutic el CIAS mallorquí, amb Guillem Mirall, Jose Luis Fernández i Miguel Angel Oliver.

Un Campionat de Balears de Ciutadella en el què els dos primers clubs classificats han obtingut la plaça per competir en el pròxim Campionat d’Espanya de Pesca Submarina; o sigui, el Club Nàutic Villacarlos i el CIAS. Tot i que el temps no acompanyava gaire aquest passat dissabte a Ciutadellafinalment es va poder aclarir a la zona suplent del sud i va sortir a la perfecció i amb unes grans captures i bastant de peix.

En quant al club amfitrió, el conjunt del CN Ciutadella format per Carlos Pérez, Joan Marquès i David Esquivel van ser vuitens a la classificació final, a l’equador de la taula. I una vegada més Caritas Menorca va ser present a la pesada final del campionat i es va endur el peix per els més necessitats de Ciutadella.

Màxima satisfacció des del CN Ciutadella per el Balear celebrat aquests dies, en plenes celebracions per el seu Centenari. «Estem molt contents d’haver-lo pogut celebrar aquí, al CN Ciutadella, dins dels 100 anys i volem donar les gràcies a tots per la gran participació i el gran ambient de tot el campionat».

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930