Arranca a Es Nàutic la Copa d’Espanya d’Optimist de Ciutadella

La Copa d’Espanya Optimist 2023 de Ciutadella ja és una realitat. Aquest divendres fosquet es va celebrar la desfilada dels 150 regatistes de les nou comunitats autònomes presents a en aquesta fita històrica de Menorca i la posterior cerimònia inaugural de l’esdeveniment de vela que organitza per primera vegada el Club Nàutic Ciutadella. Després d’un començament de capvespre marcat per les protocolàries medicions i tancar detalls en quant a la competició en sí, la desfilada dels protagonistes de la Copa d’Espanya amb les seves respectives banderes de les Illes Balears, Galícia, Illes Canàries, Múrcia, País Basc, Cantàbria, València, Andalusia i Catalunya van sortir des del mateix CN Ciutadella per el Camí de Baix i cap a la plaça des Born, acompanyats pel ritme de la batucada Esclat. Fins a l’Ajuntament de Ciutadella.

Ja en el Saló Gòtic, què va meravellar a tots els assistents presents de fora de l’illa, arribarien els parlaments de les diferents autoritats polítiques i federatives presents en aquesta recepció oficial. Una jornada de divendres al més pur estil olímpic i què va despertar certa expectació i curiositats entre la gent de Ciutadella.

Inauguracions a part, aquest dissabte arriba l’hora de la veritat, el moment més esperat per els 150 participants de la Copa d’Espanya Optimist de Ciutadella. Comencen les competicions que es duran a terme entre dissabte i dilluns 1 de maig, dia final en el què també es lliuraran els premis als guanyadors i guanyadores. Tres dies de gran nivell esportiu i d’emocions complertes de la mà del CN Ciutadella, que segueix a ple ritme celebrant els seus primers 100 anys de vida.

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930