Només el vent impedeix acabar la Menorca-Mallorca de Kitesurf d’Es Nàutic

La primera Travessia amb Kitesurf de Menorca a Mallorca 2023 realitzada amb la col·laboració del Club Nàutic Ciutadella ja és història. Aquesta prova es va celebrar el passat dissabte amb prop d’una desena de kiters participants i finalment amb unes condicions ideals, malgrat que els participants havien de navegar en llarg, el que obligava a una major necessitat de vent. Però la direcció va ser sempre la correcte i va sortir una primera prova del CN Ciutadella perfecte. Només en el darrer tram obligava a una major cenyida per no perdre potència i havien de caure per arribar a Mallorca.

I malauradament no hi havia prou vent. Amb no separar-se gairebé mai el grup de competidors, tots els presents acabarien caient ja en el darrer tros i amb l’illa major a tocar. Una llàstima perquè només hi mancaven unes cinc milles per arribar a Mallorca, en 20-30 minuts més de navegació. Però no va ser possible.

Una primera Travessia amb Kitesurf de Menorca a Mallorca del CN Ciutadella que sortiria dissabte a migdia des de la platja de Son Xoriguer, a Ciutadella, sempre protegits amb una barca davant i una darrera com a protecció per els kiters. «Hem acabat molt contents i molts satisfets llevat de no haver pogut arribar al darrer tros per manca de vent. L’any què ve ho tornarem a provar» diuen els organitzadors.

Calendario de Noticias
septiembre 2023
L M X J V S D
« Ago    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930