El CN Ciutadella rep la insígnia d’or balear pel seu Centenari

Dissabte es va celebrar en el Saló d’Actes de la Càmera de Comerç la Gala Nit de la Vela 2023 a Palma de Mallorca i es va fer amb presència del Club Nàutic CiutadellaLa Nit de la Vela és un esdeveniment únic en el que es reconeix l’esforç i la dedicació dels esportistes de la vela i se celebra l’èxit dels que han aconseguit els millors resultats en els campionats més importants de la temporada.

A Palma es van lliurar els premis als campions que van aconseguir els millors resultats en els campionats nacionals i internacionals de la temporada passada, i també es va fer homenatge als esportistes, tècnics, jutges i clubs que han destacat per la seva labor en l’àmbit de la vela. El CN Ciutadella va ser guardonat amb una molt especial i emotiva insígnia d’or per els seus 100 anys de vida i el seu regatista internacional i ara en el Centre de Tecnificació de les Illes Balears David Ponsetí amb un diploma per els seus resultats esportius nacionals e internacionals.

En aquesta festa de la vela balear hi van assistir el president i vicepresident esportiu del CN Ciutadella Gonçal Moll i Toni Ponsetí, a més de David Ponsetí.

Calendario de Noticias
septiembre 2023
L M X J V S D
« Ago    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930