Comença el segon Cicle de Xerrades sobre la mar en Es Nàutic

Aquest dissabte dia 4 de novembre comença el segon cicle de xerrades sobre la mar, com a celebració del Centenari del Club Nàutic Ciutadella. Les xerrades es faran cada dissabte del mes de novembre a l’aula del Club Nàutic Ciutadella, a les 20:00h. Són completament gratuïtes i estan obertes a tothom que hi vulgui assistir, sense reserva prèvia.

Aquestes seran les diferents xerrades que es faran:
◻️Endika Fernández – «pesca radical» dia
◻️Josep Alós – «marcatge científic de peixos: balearic tracking network» dia
◻️Octavi Pons – «les cartes arqueològiques subaquàtiques de ciutadella» dia
◻️OceanCats – «l’Atlàntic a rem, 3000 milles i 31 dies de navegació en solitari» dia

La primera xerrada es farà aquest dissabte de la mà de n’Endika Fernández, natural del País Basc, però molt aficionat a Menorca des de ja fa molts anys, on ens ha explicat que compagina el seu treball de patró e instructor de busseig amb el de biòleg a bord de vaixells pesquers. La xerrada tractarà sobre la pesca d’altura en un vaixell congelador en NAFO (calador de l’Atlàntic nord). Explicarà la ubicació i particularitats del calador, mètodes de pesca, espècies objectiu i accessòries, descarts i tractament del peix a bord, etc.

Calendario de Noticias
febrero 2024
L M X J V S D
« Ene    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829