Nou coordinador general del Club Nàutic Ciutadella

Fa ja 28 anys d’aquell setembre de 1995 en que en Maties Campins va entrar com a treballador al Club Nàutic Ciutadella, a la posició de gerent. Eren altres temps, i el Club només requeria un parell o tres de treballadors. Durant aquest llarg període, en Maties ha vist i viscut tots els canvis que s’han realitzat, ha vist tant els èxits com els fracassos, els problemes i les solucions, les nombroses i diferents juntes directives que hi han governat, i ha conegut i tractat amb centenars de socis, no socis, treballadors, empreses, autoritats, entitats i administracions.

Han estat anys intensos, i especialment aquest darrer on l’entitat ha complert el seu 100 aniversari. I ara, ha arribat el moment de descansar. En Maties acaba el seu cicle. Ens deixa, i deixa endarrera un club que ha crescut molt, que ha arribat a on és gràcies a l’esforç de molta gent, i en especial d’ell.

Diuen que ningú es imprescindible, però també és cert que emplenar algunes vacants avegades no és gens fàcil. Aquesta junta directiva ha hagut de fer front a n’aquesta situació. Substituïr a una persona amb tant de rodatge, que coneix cada petit detall d’aquest club, cada relació, cada motiu de cada decisió, no és tasca fàcil, però éssent la responsabilitat de la junta, ens vam posar “mans a la obra”.

El passat juliol vam obrir, per segona vegada, els anuncis per tal que possibles candidats a coordinador general ens enviessin el seu curriculum. Vam rebre aproximadament una vintena de curriculums, i a partir d’aquí vam iniciar un procés de selecció en 3 fases.

  • La primera fase va consistir en un formulari amb 12 preguntes de diversa complexitat, amb tres idiomes, i d’àmbits diversos, fent especial èmfasi en aspectes de nàutica i la seva gestió.
  • La segona fase va consistir en una entrevista personal amb un grup reduït de membres de la junta directiva.
  • La tercera fase va consistir en una entrevista personal amb un grup més ample de membres de la junta directiva.
Finalment, i després d’aquests filtres, vam trobar el candidat, en Gustavo Coll Florit, que a partir d’aquest moment és el nou coordinador general del Club Nàutic Ciutadella, i que avui mateix 13 de Novembre de 2023 ha estat presentat als treballadors del CNC.

En Gustavo, ferrerienc de 39 anys, pare de dos fills, té una notable experiència en els àmbits de gestió i en entorn nàutic, ve amb moltes ganes i energia i serà de ben segur una persona que podrà aportar molt al club, tal i com ha fet en Maties durant aquests anys.
En Gustavo i en Maties compartiran lloc de feina durant un temps, per tal de fer el traspàs de coneixement, i compartir experiències i impressions.

Volem donar-li la benvinguda, i li desitgem un llarg camí i trajectòria a partir d’ara.

Benvingut a la família, Gustavo!

 

Felip Moll, Comodor 13/11/2023
comodor@cnciutadella.com

 

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930