Primera victòria del C.F. Sóller, golejant l’Artà per 0-4

SaVeu

El C.F. Sóller es va saber refer ahir de la derrota patida a la jornada inaugural davant l’Andratx, i va superar còmodament l’Artà en una de les sortides més complicades d’aquesta primera part de la lliga.

Aquesta vegada la pilota si va voler entrar i els de la vall transformaren en gols algunes de les ocasions que tengueren.

El resultat a favor dels sollerics es va veure venir ben aviat. Als primers minuts de joc Jandro marcava el 0-1, un gol que provocava que l’Artà hagués d’anar a remolc durant la resta del partit.

La resta de gols no varen arribar fins a la segona part. Edu Riera es va estrenar amb la camiseta de l’equip de la vall i va marcar el segon. Més tard, Marc Tovar  va marcar dos gols més que tancaven el partit.