Actualitat de la Federació de penyes de l’ATB

Es dimecres es va realitzar una foto al Bar Montecarlo (C/ Jaume Ferran, 74, Palma) amb la gent de la Penya Dinàmica. A la imatge podeu veure membres d’aquesta penya i de la federació. Amb aquest acte queda inaugurada la nova penya de l’Atlètic Balears: Penya Dinàmica – Bar Montecarlo i diumenge ja veureu la seva pancarta a l’Estadi Balear.

Per altra banda, vos informam dels actes d’inauguració de dues noves penyes que ja havíem anunciat dies endarrera. Aquest dissabte, a partir de les 19:30 es presenta en societat la Penya Café República (C/ Sant Marçal, 15, el Molinar). Hi haurà picada i s’espera l’assistència de jugadors històrics del club. El pròxim dijous 29 de març es farà una torrada al Bar Central (C/ Regal, 59, Son Gotleu) per inaugurar aquesta penya; el preu de les safates per torrar serà de 3 €. Per apuntar-vos a la torrada heu de passar a comprar el vostre tiquet al Bar Central abans del 27 de març, per a més informació podeu contactar amb el bar al telèfon 971271125.

Bar Montecarlo

També vos informam d’una sèrie de canvis a la junta directiva de la federació de penyes amb la incorporació a la mateixa de les noves penyes. D’aquesta manera a dia d’avui la junta directiva queda conformada per les següents persones: Miquel Pou com a president, Joan Ribot, José Calzada i Miguel Moya com a vicepresidents, Lluc Martorell com a secretari i tresorer, Toni Hernández com a vocal i coordinador de les penyes de Son Gotleu, i com a vocals Joan Caldentey, Carles Martorell, Xavi Mota, Dani Conejo, Toni Bibiloni, Joan Torrens, Manuel Vara, Jose Maria Sánchez i Blas Vicens. Per altra banda, també volem agrair a persones alienes a la federació la seva col·laboració: Sion Rotger, Mari Beltran, Alex Ferrer i Ralf Breede.

Finalment, vos informam que la federació ha tret una sudadera de l’Atlètic Balears. Al davant du brodat el nou logo de la federació i al darrera un disseny semblant a la camiseta del grup “Los Ramones” però personalitzat amb l’escut del club i amb una selecció de jugadors que segons l’historiador Antoni Salas Fuster han tengut un cert ressò en la història del nostre club. La sudadera també la podeu veure a una de les fotos i la podeu comprar per 25 € durant els partits a la zona de gol on estan totes les penyes. Per tant, agraïm també a Antoni Salas la seva col·laboració.

FPATB

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930