El polideportivo de Son Rapinya acoge el XX Campeonato de España Senior de Patinaje Artístico

El evento, que se celebrará el viernes y sábado contará con 55 participantes de doce comunidades españolas

Palma, 25 de julio de 2012. –  El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, ha presentado esta mañana el XX Campeonato de España Senior de Patinaje Artístico que tendrá lugar el próximo viernes y sábado en el polideportivo de Son Rapinya.

Han asistido también, el director general de de Deportes del Govern de les Illes Balears, Javier Morente, el director insular de Deportes, Joan Antoni Ramonell, y el presidente del Comité Organizador y de la Junta Gestora de la Federación Balear, Sebastià Rico.

El teniente de alcalde ha explicado que el XX Campeonato de España Senior de Patinaje Artístico estará representado por doce comunidades lo que conlleva además de una gran repercusión deportiva, la visita de importante número de acompañantes, deportistas y organizadores durante el fin de semana a la capital balear.

Gilet ha destacado su “compromiso, empeño y trabajo diario en invitar a las federaciones a trabajar coordinadamente con las instituciones públicas para conseguir ser protagonistas en el medio deportivo convirtiendo a Palma en referente deportivo mediante campeonatos como el que hoy presentamos”.

El edil ha reiterado una enorme satisfacción y agradecimiento a la Federación Española “por confiar una vez más en la ciudad de Palma para albergar un campeonato nacional senior”. Y ha animado a toda la ciudadanía a participar y a disfrutar de un deporte que ofrece además ”estética  y belleza”.

Por su lado el presidente del comité organizador, Sebastiá Rico, ha explicado el contenido técnico del campeonato en el que participarán 55 patinadores divididas en las siguientes categorías; 37 individual femenino, 12 individual masculino, una pareja de patinaje artístico y dos parejas de danza. En cuanto al jurado estará formado por seis jueces internacionales y uno nacional, además de dos calculadores nacionales.

Rico ha agradecido el apoyo recibido por parte de las instituciones patrocinadoras y colaboradoras además de las firmas comerciales y ha indicado que “sin ellas no habría sido posible la realización del campeonato”.

…. XXº CAMPEONATO DE ESPAÑA SENIOR DE PATINAJE ARTISTICO

El poliesportiu de Son Rapinya acull el XX Campionat d’Espanya Sènior de Patinatge Artístic

L’esdeveniment, que tindrà lloc divendres i dissabte comptarà amb 55 participants de dotze comunitats espanyoles

Palma, 25 de juliol de 2012.  El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha presentat aquest matí el XX Campionat d’Espanya Sènior de Patinatge Artístic, que tindrà lloc el proper divendres i dissabte al poliesportiu de Son Rapinya.

Hi han assistit, també, el director general d’Esports del Govern dels Illes Balears, Javier Morente; el director insular d’Esports, Joan Antoni Ramonell, i el president del Comitè Organitzador i de la Junta Gestora de la Federació Balear, Sebastià Rico.

El tinent de batle ha explicat que el XX Campionat d’Espanya Sènior de Patinatge Artístic estarà representat per dotze comunitats, la qual cosa suposa, a més d’una gran repercussió esportiva, la visita d’un important nombre d’acompanyants, esportistes i organitzadors durant el cap de setmana a la capital balear.

Gilet ha destacat el “compromís, esforç i treball diari, en convidar les federacions a treballar coordinadament amb les institucions públiques per a aconseguir ser protagonistes en el medi esportiu i convertir Palma en referent esportiu mitjançant campionats com el que avui es presenta”.

L’edil ha reiterat una enorme satisfacció i l’agraïment a la Federació Espanyola “per confiar una vegada més en la ciutat de Palma per a albergar un campionat nacional sènior”, i ha animat tota la ciutadania a participar-hi i a gaudir d’un esport que ofereix “estètica i bellesa”.

Per la seva banda el president del Comitè Organitzador, Sebastià Rico, ha explicat el contingut tècnic del campionat, on participaran 55 patinadors dividits en les següents categories: 37 individual femení, 12 individual masculí, una parella de patinatge artístic i dues parelles de dansa. Pel que fa al jurat, estarà format per sis jutges internacionals i un de nacional, a més de dos calculadors nacionals.

Rico ha agraït el suport rebut per part de les institucions patrocinadores i col·laboradores, a més de les firmes comercials, i ha indicat que “sense aquestes no hauria estat possible dur a terme el campionat”.

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930