El Renshinkan destaca a les festes de sa Coma

La setmana passada van  començar les festes patronals de sa Coma, i entre els seus nombrosos actes hi ha la competició de judoeservat a les edats a partir dels 4 anys amb dues modalitats en joc, la competició i el festival de randori. Foren devers 60 els participants i un cop més vam poder gaudir del millor judo petitó i, com no, els millors ippons de la categoria absoluta. Tots van fer les delícies dels presents.

El marc per a la realització d’aquest 6è Torneig, un cop més, va ser la plaça de l’avinguda de ses Palmeres, davant la platja, i l’horari no podia ser més idoni per a l’estiu, al capvespre.

Es va iniciar amb la presentació dels participants i l’encarregat d’obrir l’acte va ser el Sr Joan Santandreu, regidor delegat de la zona costanera de l’Ajuntament de Sant Llorenç, que va donar benvinguda i l’enhorabona a tots els participants.

Finalitzat l’acte, el Sr Santandreu va fer entrega dels respectius premis als primers classificats, que foren els que anomenem a continuació:

JOSE MANUEL MORALES, BIEL SERRALTA, LION ETHERITGE, TOMÁS JOHNSON, Wasim EL Arjouni, VICTOR MANUEL MORALES, ADRIÀ FEMENIA, IZAN CONTRERAS, JOSEP SUREDA, MANUEL GUARDIOLA, JOAN TONI GALLARDO, SAIF EL Arjouni., JI XIN YUAN, JOAN TONI GARCIA, ADRIÀ Rupérez, DANIEL JAMES, ISMAEL GUILLEN, Denisse Almuña, ANTONIA HERNANDEZ, MARIA CABALLERO, CRISTINA CONILL, MARIA LOURDES FIOL, LARA SHULTER, M ª MAGDALENA MORAGUES, MONICA GARCIA, XISCO GARCIA, IZAN PASCUAL, SERGI FEBRER, TOMÁS PEDRO FIOL, PAU FEBRER , AITOR RODRIGO, SERGI RAMIREZ, LLUC CONILL, VICTOR MORALES, ALBERTO MORALES, MIQUEL A. GUINEA, JOAN BRUNET, TOMAS BOSCH, SERGI CREU, MANOLO FERNANDEZ, SEBASTIA MORELES, TONI CASTAÑEDA, i LLUIS LLULL.

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930