Disputades les Finals Insulars de Tir amb Arc, Escacs i Gimnàstica Rítmica en edat escolar

El passat dia 4 de maig es van celebrar les finals insulars de Tir amb Arc, Escacs i Gimnàstica Rítmica que organitza la conselleria de Cooperació Local, Esports i Habitatge del Consell Insular de Menorca a través del programa Esport per a l’Edat Escolar.

Aquestes proves han estat el punt i final de tota una temporada d’activitat esportiva en edat escolar, en aquests esports. Cadascun d’ells basen la seva activitat esportiva a partir de diferents trobades i/o competicions que es duen a terme al llarg de l’any, gràcies al conveni de l’Esport per a l’edat Escolar entre les delegacions esportives i la Conselleria de Cooperació Local, Esports i Habitatge.

Pel que fa a Tir amb Arc, Escacs i Gimnàstica Rítmica, que es va realitzar la Final Insular el passat cap de setmana, van participar un total de 250 esportistes de les categories escolars.

Amb Tir amb Arc les proves van tenir lloc als quarters des Mercadal, sent en la categoria infantil els campions Miquel Moll i Guayarmina Diez, mentre que en Cadet van resultar vencedors Flaminia Jeschke i Rafel Pons. Aquests esportistes ara tenen assegurat el seu accés a les finals de Balears que tindran lloc aquest 25 de maig.

Al lliurament de premis va assistir el batle del municipi des Mercadal, Francesc Ametller, el regidor d’Esports d’aquest municipi, Lluís Arjona i el conseller d’Esports del Consell Insular de Menorca, Juanjo Pons.

Per la seva part, la seu de Maó del Consell Insular va ser l’escenari de la final insular d’Escacs. Els guanyadors escolars van ser, a la categoria sub 10, Teodoro Gomila; en sub 12, Àngel Pons i en sub 16, Francesc Campins. El regidor d’Esports de Maó, Francesc Pons, va prendre part al lliurament de premis amb el conseller Juanjo Pons.

Finalment, la prova de Gimnàstica Rítmica es va celebrar al pavelló municipal de Ciutadella amb una participació de 60 esportistes.

A la modalitat de Promoció 1 les campiones van ser Paula Teruel en Inicació i Teresa Moll de la categoria benjamí, les dues del club Gimnàstic Ciutadella. En Promoció 2 les guanyadores van ser Emma Capó en iniciació, Aitana Cavaller de la categoria benjamí, Chantal Cavaller en aleví i Aixa Zarco en infantil.

En Promoció 3, en categoria benjamí la campiona va ser Clara Arguimbau del Club Gimnàstic Ciutadella, en Aleví va ser Laia Mesquida del mateix club, mentre que en categoria infantil, el primer lloc va ser per a Joana Pons de l’escola des Migjorn Gran i en categoria Cadet, la campiona va ser Júlia Villalonga del Club Gimnàstic Ciutadella.

Al lliurament de guardons van assistir la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Ciutadella, Immaculada González i el conseller Juanjo Pons, qui manifesta que “la promoció de l’esport en edat escolar és molt important per al desenvolupament correcte tant físic como psicològic dels més petits”.

Fuente: Consell Insular de Menorca

Calendario de Noticias
diciembre 2023
L M X J V S D
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031